PMFC II: Pontosztozkodás a Szederkény ellen

Fiatalokkal felálló második csapatunk gólnélküli döntetlent játszott a Szederkényi SE elleni megye I-es bajnokin.

Megye I-es csapatunk egy héten belül második bajnoki mérkőzését játszotta le, a szerdai PTE PEAC elleni 2-2-es döntetlent követően vasárnap délelőtt a Szederkényi SE gárdáját fogadtuk az AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály 5. fordulójában. Nagy Gábor U17-es fiatalokkal kiegészülő tanítványai végig fölényben játszottak a kék-fehérek ellen, ám a kidolgozott helyzeteket nem sikerült gólra váltani, így 0-0-s döntetlennel ért véget a Várkői Stadionban lejátszott összecsapás. A PEAC PMFC II legközelebb vasárnap a Bólyi SE otthonában lép pályára.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 5. forduló
Pécs, Várkői Stadion, 50 néző. Vezette: Jakab (Pap, Ormai)
PEAC PMFC II – Szederkényi SE 0-0 (0-0)

PEAC PMFC II: Opauszki – Horváth, Varga, Deli, Szücs – Vas (Zsigrai, 62.), Ikladi (Jégl, 46.), Archie, Nagy D. (Szatmári, 46.) – Duraku (Kiss, 85.), Berényi (Sárosi, 46.). Edző: Nagy Gábor.

Szederkényi SE: Andorkó – Hidasi, Kopeczky, Hideg, Dankó (Zombári, 67.), Hodosán (Táborosi, 27.), Nagy L., Liszácz (Kélé, 85.), Spannenberger, Hoffmann, Bálint. Edző: Tomin Milán.

Nagy Gábor (PEAC PMFC II): Tehetséges U17-es játékosokkal kiegészülve léptünk pályára. A mérkőzés teljes egészben nálunk volt a labda, végig fölényben játszottunk, de a mérkőzés alatt szinte veszélytelenek voltunka az ellenfél kapujára. Annak ellenére, hogy kevés helyzetünk volt, az ellenfélnek pedig egy sem, a támadóharmadban lévő gyenge teljesítmény miatt megkellett elégednünk a döntetlennel.

Tomin Milán (Szederkényi SE): Nagyon örülünk a megszerzett pontnak, mert önbizalomra, bátorságra és jókedvre van szükségünk és ez kisebb-nagyobb siker nélkül nehezen növelhető. A csapat jól teljesített védekezésben, mert nagyon fegyelmezett volt. Ezt szeretném ha tartani is tudnánk a jövőben, ugyanis ez az alap nálam, erre jöhet a többi. Támadásban ezen a mérkőzésen semmit sem mutattunk, mivel az ellenfél a lassú kezdeményezéseinket egyszerűen lereagálta. Büszkék voltak a játékosok saját magukra a mérkőzés végeztével és én is rájuk. További sok sikert kívánunk a PMFC-nek!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram