Vasárnap a Siófokot fogadjuk itthon

Ellenfél-lesen: Hétvégi vendégeink alaposan megnehezítették a bajnokaspiránsok dolgát.

Hét nap alatt három tétmérkőzést játszott le a csapatunk, amely a Csákvár és a Vasas után legutóbb Bonyhádon lépett pályára. A kupából való továbbjutás után megint sűrű lesz a program az NB II-ben, vasárnap a Siófokot fogadjuk, jövő szerdán hétközi bajnokin Kecskemétre látogatunk, utána pedig a Szolnokot látjuk vendégül.

A Merkantil Bank Liga 9. játéknapján a Stadion utcába érkező BFC Siófok irányítását nyáron Domján Attila vette át. Vasárnapi ellenfelünk az idei bajnokságban eddig nyolc mérkőzés alatt kilenc pontot szerzett, így a Balaton-parti gárda jelenleg a tabella 14. helyéről várja a szeptember 26-i összecsapást a PMFC Stadionban.

A sárga-kékek keretében több rutinos, élvonalbeli múlttal is rendelkező játékos áll bevetésre készen. Erejüket bizonyítja, hogy a tavaly még az élvonalban szereplő DVTK (1-1) és a Budafok (1-1), valamint a bajnokaspiráns Vasas (2-2) ellen is pontot szereztek. Ikszeltek a Soroksárral (0-0), az Ajkával (1-1) és a Csákvárral (0-0) is.

A siófokiak eddigi egyetlen bajnoki vereségüket Kecskeméten (1-0) szenvedték el, míg legutóbb fordulatos meccsen legyőzték a Szolnokot (3-2). A kupától ugyanakkor búcsúzni kényszerültek, miután a legjobb 32 közé jutásért vívott párharcban hazai pályán 3-0-ra kikaptak az élvonalbeli Puskás Akadémia FC-től.

A BFC Siófok nyári érkezői: Szakály Dénes (Paks), Cipf Dominik (Honvéd – kölcsön után végleg), Damásdi Alex (Cegléd), Eördögh András (Honvéd – kölcsön), Farkas Gábor (Vasas), Horváth Milán (Honvéd – kölcsön), Krausz Raul (Kazincbarcika), Tóth Zoltán (Iváncsa), Varga Bence (Iváncsa), Boros Roland (Honvéd – kölcsön).

A vasárnapi hazaira érdemes elővételben megvásárolni a belépőt, amelynek ára egységesen 1000 Ft. Meccsnapon a jegypénztárak és a kapuk 15:00-kor nyílnak. A BFC Siófok ellen a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektor, a B-közép tribün, valamint a Vendégszektor kerül ezúttal is megnyitásra. Részletes szurkolói infók ITT!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram