Utánpótlás bajnoki mustra

Összes nagypályás utánpótláscsapatunk bajnoki mérkőzést játszott a hétvégén. Közülük az U14-esek szép játékkal itthon nyertek a Gyirmót ellen, az U13-asok és az U12-esek pedig Felcsúton értek el nagyarányú győzelmet. További eredmények, képgalériák:

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 5. forduló
PMFC – KTE LA 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Sajnovics Milán (49.)
Edző: Németh Zsolt

– Sajnos a mérkőzésen sok hibával játszottunk és a helyzeteinket is elhibáztuk, ez pedig megbosszulta magát – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 5. forduló
FTC – PMFC 2-1 (1-1)
Edző: Jásper Péter

– Büszke vagyok a csapatomra, mert az ország legjobb csapatai ellen is látványos, kombinatív játékra vagyunk képesek. Sok helyzetet alakítottunk ki, viszont ezeket értékesíteni kellett volna, ezért van bennem csalódottság. Biztos vagyok benne, hogy a játékosaim megtanulták végre a leckét és a szimpatikus vesztes szerepből ki fogunk lépni – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 5. forduló
PMFC – III. KER. TVE 0-5 (0-3)
Edző: Sasa Dragicevic

– Nagyon magunk alatt voltunk, rengeteg technikai hibát vétettünk, párharcba nem voltunk kemények és eléggé agresszívek. Ebből az ellenfél tudott építkezni és súlyoson megbüntetni minket – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelet-csoport, 5. forduló
ETO FC Győr – PMFC 2-0 (0-0)
Edző: Koleszár Viktor

– Az ellenfél nagyobb játéktudását szervezettséggel próbáltuk ellensúlyozni. Kevés jó egyéni teljesítmény akadt ahhoz, hogy ez eredménnyel is párosult volna – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 5. forduló
PMFC – Gyirmót FC Győr 6-1 (4-0)
Pécsi gólszerző: Petrók Viktor (19., 39.), Tímár Dávid (26., 75.), Neidhardt Dávid (29.), Élő Bálint (65.)
Edző: Deli Balázs

– A játék minden elemében az ellenfelünk fölé tudtunk nőni, ami a játékban és az eredményben is megmutatkozott. Köszönjük a sportszerű szurkolást mindenkinek! – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 2-5 (0-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Miklós (6., 16.), Magyar Marcell (12.), Gál-Kézi Ábel (33.), Ungvári Máté (50.)
Edző: Horváth Tamás

– Az eddigi legjobb mérkőzésünket játszottuk a Puskás Akadémia ellen. Mindenki nagyon boldog volt a meccs után – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
Puskás Akadémia FC – PMFC 1-9 (0-0)
Pécsi gólszerző: Andruskó Adrián (10., 42., 47.), Petrov-Trajkov Adrián (19.), Kitanics Mirkó (21.), Schnell Dominik (27.), Csontos Dilen (56.), Kocsis Dávid (76.), Szabó Dániel (79.)
Edző: Koller Krisztián

– Az első 20 perc annyira nem nyerte el a tetszésemet, mert a korai vezetésünk ellenére nem olyan intenzitással mentünk bele a meccsbe, mint amit kértem. Utána már ezzel nem volt probléma, sok helyzetet alakítottunk ki, szép gólokat szereztünk. Gratulálok a csapatomnak – értékelt Koller Krisztián, edző.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram