Ellenfél-lesen: WKW ETO FC Győr

Vasárnap 13:00 órakor a 8. helyezett zöld-fehérek otthonába lépünk pályára.

A WKW ETO FC Győr 1904-es megalakulásakor még a Győri Vagongyár Egyetértés Torna Osztály nevet viselte. A klub történelme során összesen 4 bajnoki címet szerzett, 4 alkalommal pedig hódították el a Magyar Kupát is. Bár a 2014/2015-ös szezonban a 8. helyen végeztek, a következő évre azonban – klubunkhoz hasonlóan – nem kaptak élvonalbeli licencet, így csak alacsonyabb osztályban szerepelhettek. Két évvel később visszajutottak az NB II-be, ahol a tavalyi bajnokságban a 12. helyen zártak, Priskin Tamás pedig 21 góllal a másodosztály gólkirálya lett.

Vasárnapi ellenfelünk jelenleg a Merkantil Bank Liga 8. helyén szerepel. A Győr az eddig lejátszott 12 fordulóban 4 mérkőzésen hagyta el győztesen a pályát, 5 alkalommal döntetlennel zárultak az összecsapások, míg 2 meccsen vereséget szenvedett a zöld-fehér gárda. Az eddigi küzdelmek során 17 pontot szereztek a győriek, amelynek Klausz László a vezetőedzője, segítői Popovics Pál asszisztens edző, Sebők Zsolt kapusedző és Gyagya Attila erőnléti edző. Érdekesség, hogy a két együttes eddig 90 első osztályú és 2 NB II-es mérkőzést játszott egymással.

A Győrnek a fiatalok mellett jelentős NB I-es rutinnal rendelkező játékosokkal sikerült megerősítenie keretét. Érkezett: Bacsa Patrik (Újpest FC), Barna Szabolcs (MTK Budapest), Csonka Bonifác (Csíkszereda), Fadgyas Tamás (Nyíregyháza Spartacus FC), Fodor Ferenc (Nyíregyháza Spartacus FC), Forgács Dávid (Paksi FC), Tony Kanalos (Dorogi FC), Kulcsár Kornél (Budafoki MTE), Óvári Zsolt (PMFC), Pálfi Donát (Gyirmót FC Győr), Toma György (Kolorcity Kazincbarcika SC), Vernes Richárd (Vasas FC).

Jegyvásárlás és szurkolói információk ITT!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram