Olimpiai bronzérmes úszót köszöntöttünk

Egyedi PMFC-mezzel ajándékoztuk meg a hazai mérkőzéseinkre rendszeresen kilátogató olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást.

A hétvégi III. KER. TVE ellen találkozó félidejében egy nagyon kedves vendéget köszönthettünk a kezdőkörben. Elfogadta meghívásunkat a hazai mérkőzéseinkre egyébként is gyakran kilátogató, és a PMFC-nek szurkoló pécsi úszó, az olimpiai bronzérmes, Eb ezüst- és bronzérmes, ifjúsági olimpiai bajnok, a PSN zrt. válogatott kiválósága, Kenderesi Tamás!

Kenderesi Tamás (középen) Kránicz Ákos és Kulcsár Árpád kíséretében

Mi a PMFC-nél nagyon büszkék vagyunk minden egyes pécsi sportsikerre, így a városunk jó hírét évek óta a világ számos tájára elvivő Kenderesi Tamásnak ezúton mondtunk köszönetet, hogy ennyi örömteli pillanatot okozott már nekünk nagyszerű eredményeivel.

A klasszis úszót klubunk részéről Kránicz Ákos ügyvezető igazgató és Kulcsár Árpád sportszakmai igazgató köszöntötte és ajándékul egy névre szóló, a tókiói olimpia évére utaló 20/21-es számmal ellátott PMFC-mezt adtak át neki. Tamásnak további sportsikereket kívánunk és persze visszavárjuk a stadion lelátójára!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram