Az 5. helyezett Szegedhez látogatunk

Ellenfél-lesen: Tisza-parti vendéglátóink négy forduló óta veretlenek a másodosztályú bajnokságban.

Hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában, NB II-es labdarúgócsapatunk a 17. játéknapon a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként lép pályára szerdán este a Szent Gellért Fórumban. A jó formában lévő Tisza-parti együttest Dragan Vukmir vezetőedző irányítja, munkáját Bekim Kapic és Andorka Péter asszisztens edzők, illetve Bagdi Ferenc kapusedző segíti.

A kék-feketék keretére pillantva kiderül, hogy Mohl Dávid, Germán Tamás, Farkas Aurél, Kővári Róbert, Simon Ádám, Gajdos Zsolt, Daru Bence, Vári Barnabás és Tóth Gábor is azon játékosok közé tartozik, akik rendelkeznek élvonalbeli múlttal, továbbá kiemelendő Kovács Milán kölcsönszereplése és a házi góllövő listát holtversenyben 4 találattal vezető Jammeh Haruna is.

Az idén lejátszott 16 forduló alatt 8 győzelem, 4 döntetlen és 4 vereség ellenfelünk mérlege, míg pályaválasztóként 4 siker és 2 pontosztozkodás mellett csupán 1-szer maradtak alul. Az eddig megszerzett 28 ponttal jelenleg az 5. helyhez állnak, szorosan üldözve az élmezőnyt, míg nem mellékesen a négy meccse veretlen szegediek gólkülönbsége 20 rúgott és 10 kapott találat.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen a jogelődöket is figyelembe véve 40 első osztályú, 4 másodosztályú, illetve 2 NB III-as találkozót játszottunk le. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a nagy múltú párharc 47. fejezetét – 2021. november 24-én, szerdán 18:00 órától – élőben közvetíti az M4 Sport. Jegyvásárlással és további részletes szurkolói tudnivalókkal kapcsolatban IDE kattintva olvashatnak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram