Őszi hazai szezonzárónk következik

Vasárnap 17:00 órakor a 7. helyen álló Dorogi FC-t fogadjuk idénybeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésünkön.

Őszi hajrájához érkezett a Merkantil Bank Liga, 2021. november 28-án már a 18. fordulót rendezik, NB II-es labdarúgócsapatunk idénybeli utolsó hazai bajnokiján a Dorogi FC-t fogadja. A hétközi fordulón a Szolnokot 2-0-ra legyőző együttest Fenyvesi László vezetőedző irányítja, munkáját mások mellett Antal Gábor asszisztens edző és Vajda Gellért kapusedző is segíti.

A jó erőkből álló piros-feketék mérlege az eddig lejátszott 17 forduló alatt 7 győzelem, 3 döntetlen és 7 vereség, míg vendégként 3 siker, 1 pontosztozkodás, illetve 5 vereség szerepel a nevük mellett. Az ezalatt megszerzett 24 ponttal jelenleg holtversenyen, jobb gólkülönbséggel (17 rúgott és 23 kapott) a 7. helyhez állnak, legeredményesebb játékosunk a 4 találatnál járó Tomás Lénárt.

A Dorogi FC ellen a jogelődöket is figyelembe véve 2 első osztályú, valamint 10 NB II-as találkozót játszottunk le. A tavalyi szezonból jó emlékeket őrizhetünk a hétvégi vendégeinkről, ám a csapatunkat sújtó betegség, és sérüléshullám miatt ismét nehéz mérkőzésre számíthatunk. A vasárnapi őszi hazai szezonzáróval kapcsolatos szurkolói tudnivalókról IDE kattintva olvashat.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram