Megérkezett a csapat az edzőtáborba

A PMFC nyolc napon keresztül a törökországi Antalyában készül a bajnokság tavaszi szezonjára.

NB II-es labdarúgócsapatunk január 3-a óta hazai környezetben végzi téli felkészülését. A mai napon ennek keretében a törökországi Antalyába utaztak, ahol január 19-ig edzőtáboroznak. A hajnali találkozót követően együttesünk busszal utazott a Stadion utcából a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, ahonnét 10:30-kor szállt fel a PMFC-t is szállító menetrendszerinti járat. Csapatunk délután sikeresen landolt a Földközi-tenger partján, majd ezt követően elfoglalta szálláshelyét, amelynek tőszomszédságában lévő pályán Vas László később megtartotta átmozgató edzését.

Törökországba a szakmai stábunk 8 tagja, valamint 25 labdarúgónk utazott el, köztük több 16-18 éves saját nevelésű fiatalunk is, akik ősszel az utánpótlásban, illetve a felnőtt gárda kötelékében bizonyították rátermettségüket. A 8 napos edzőtábor során a tréningek mellett három felkészülési mérkőzést is játszik a csapat. A tervek szerint az edzőtábor második napján, csütörtökön az azeri FK Zira, majd szombaton a román CS Universitatea Craiova ellen mérkőzünk meg. További egy ellenfelünk még szervezés alatt áll, ennek részleteiről a későbbiekben számolunk be hivatalos honlapunkon.

OLVASTA MÁR?

Szurkolói infók a Szeged elleni meccsre

Vasárnap a Szeged-Csanád GA. vendégeként játsszuk következő bajnoki mérkőzésünket. Szurkolóink akár elővételben is megvásárolhatják belépőjüket a Szent Gellért Fórumba. A PMFC a sikeres salgótarjáni MOL ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram