Remekelt az U8-U9 Szigetváron

2013-as és 2014-es korosztályunk is képviseltette magát a hétvégén rendezett XVII. Dél-Zselic Kupán.

Lóth József (PMFC U9, edző):

A hétvégén a nagy hagyományokkal rendelkező Dél-Zselic két napos teremtornán vettünk részt. Az ismételten színvonalas, 15 csapatos tornán végig magabiztosan dominálva sikerült elhódítanunk a kupát. Külön öröm, hogy a gólkirály Gulyás Zalán lett 19 találattal. Köszönjük szépen a szervezőknek, hogy részt vehettünk ezen a tornán, amin a gyerekeknek megfelelő játékpercet tudtak biztosítani.

A tornán részt vevő U9-es játékosaink: Krizsizs Máté, Hoffmann Martin, Dóra Tamás, Schmidt Levente, Molnár Marcell, Gulyás Zalán, Bernáth Ádám, Fehér Dániel, Bíró András. Edző: Lóth József.

Lőrincz Sándor (PMFC U8, edző):

A tornán csak két U8-as csapat ellen játszottunk, a többi mérkőzésünk egy évvel idősebbek ellen volt. Az eredményes csoportküzdelem után a 3. helyért játszhatunk. A bronzmeccsen a Kozármisleny vegyes ellen (2013-2014-es gyerekek) léptünk pályára, de végére sajnos elfogytunk sérülések miatt, így egy szoros mérkőzésen egy góllal nyert az ellenfél. Örömünkre, szolgál, hogy a csapat nagyot fejlődött játékban és sokszor lehetett az edzéseken gyakoroltak viszontlátni.

A tornán részt vevő U8-as játékosaink: Almayer Zente, Becze Laci, Grain Noé, Illés Richi, Kis Csaba, Sólyom Zalán, Szabó Ákos, Szabó Ágoston, Szabó Huba, Varga Peti. Edző: Lőrincz Sándor, Pécsi Ágnes.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram