Ellenfél-lesen: Soroksár SC

Zsinórban második alkalommal játszik idegenbeli bajnoki találkozót Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a legutóbbi budaörsi vendégszereplését követően vasárnap 14:00 órakor a Soroksár SC otthonában folytatja szereplését a Merkantil Bank Liga 23. fordulójában. A fővárosiak a 2014/15-ös szezonban az NB III Közép-csoportját megnyerve kivívták a másodosztályú tagságot, amelynek azóta meghatározó szereplője. A korábbi évadokat sorrendben a 9., a 7., a 4., a 8., a 7. és a 10. helyen fejezték be.

Hétvégi ellenfelünket hosszú idő óta Lipcsei Péter vezetőedző irányítja, akinek munkáját Dejan Milovanovic asszisztens edző, Végh Zoltán kapusedző és Tímár Ádám erőnléti edző segíti. A Soroksárnál kevés mozgás volt télen, egyedül Gengeliczki Gergő távozott, ezzel együtt is tele van rutinos, NB I-es múlttal rendelkező játékossal a XXIII. kerületi csapat. A sárga-feketékkel eddig 5-ször találkoztunk a másodosztályban, legutóbb ősszel – a pályaválasztói jog felcserélését követően – itthon 1-1-es döntetlenre végeztünk ellenük.

A jelenleg a tabella 14. helyén álló fővárosiak az előző játéknapon a korábban a PMFC-ben nevelkedő Redzic Damir góljával kerültek előnybe a szolnokiak ellen, akik azonban megfordították az állást, a hazaiaknál becserélt Csernik Kornél duplájával végül mégis a házigazdák nyerték meg 3-2-re az összecsapást. Ezzel együtt a Soroksár SC összesített mérlege 6 győzelem, 5 döntetlen, 11 vereség, 32-41-es gólarány mellett. Mindezek ismeretében vasárnap ismételten nehéz és kiélezett találkozó vár NB II-es labdarúgócsapatunkra a Szamosi Mihály Sporttelepen.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. Ennek meglétét még indulás előtt ellenőrizzék. A február 13-án, 14:00 órakor kezdődő Soroksár SC – PMFC mérkőzésre a felnőtt jegyek a helyszínen egységesen 1200 forintba kerülnek, míg a diákok és a nyugdíjasok 700 forintért léphetnek be. A 7 éven aluliak számára ingyenes a találkozó megtekintése.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram