Győztes meccsen debütált Bachesz Edvin

A Diósgyőr elleni siker során 16 éves középpályásunk bemutatkozott a PMFC színeiben az NB II-ben.

Mint arról ITT beszámoltunk, NB II-es labdarúgócsapatunk magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott az éllovas DVTK ellen a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában hazai pályán. A remek győzelem mellett a találkozó különösen emlékezetes maradt saját nevelésű fiatal játékosunknak, Bachesz Edvinnek, aki először léptek pályára a felnőtt csapatunkban és egyúttal az NB II-ben.

– Emlékezetes debütálás volt. Jól esett, hogy sok szurkoló előtt, hazai pályán egy nagy múltú és neves együttes ellen léphettem pályára, akik ellen ráadásul nyertünk – kezdte saját nevelésű középpályásunk. – A játékoskeret minden tagjának készen kell állni arra, hogy bármikor rá kerülhet a sor. Boldog voltam, hogy a DVTK ellen megkaptam a lehetőséget, jó érzés volt hallani a nevem.

A 2005-ös születésű, korábban már az utánpótlás-válogatottban is bemutatkozó Bachesz Edvin rendre az idősebbekkel készül és játszik a PMFC-ben. A korosztályos csapatok mellett a megye I-ben is szerepelt már. A még csak 16 esztendős játékos további célja pedig, hogy idővel még több játéklehetőséget és rutint szerezzen a felnőttek mezőnyében.

– Bízom benne, hogy a későbbiekben is megkapom a lehetőséget. Nyilvánvalóan vannak céljaim a jövőmet illetően, főként, hogy minél több játékpercet és tapasztalatot szerezzek a felnőtt bajnokságban. Tisztában vagyok azzal, hogy ez múlik a teljesítményemen, a hozzáállásomon és a szerencse is közrejátszhat. Számomra most nyílt ki az ajtó és szeretnék bizonyítani.

Sok sikert Edi, nagyon büszkék vagyunk rád!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram