Hétvégi utánpótlás eredményeink

Utánpótlás csapataink közül többen is eredményesen szerepeltek a bajnokságban. Egy helyen minden eredmény:

U19-es bajnokság, C-csoport, 4. forduló
PMFC – Békéscsaba 1912 Előre SE 5-1 (2-0)
Pécsi gólszerző: Thán Olivér (22.), Bachesz Edvin (31., 90.), Okorie David ((70.), Kiss Máté (89.)

– A csapat fegyelmezetten, nagy akarattal és jól játszott , ami eredménnyel is párosult. Gratulálok a srácoknak a hozzáálláshoz és a három pont megszerzéshez – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 4. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – PMFC 1-1 (1-0)
Pécsi gólszerző: Nagy Dávid (58.)

– Kemény mérkőzést vívtunk a Szegeddel és meg kellett elégednünk az egy ponttal, mert a helyzeteinkből csak egyet tudtunk kihasználni. Ugyan még nem hozzuk az elvárt szintünket, de a múlt heti játékunkhoz képest léptünk előre és ez a legfontosabb – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, C-csoport, 4. forduló
Tarpa SC – PMFC 4-0 (4-0)

– Az első félidőben az öltözőben maradtunk, így adtunk egy félidőnyi előnyt ellenfelünknek, amit jól ki is használtak.. A második félidőre a játék minden elemében feljavultunk, erőben is ellenfelünk fölé nőttünk, de lehetőségeinket nem tudtuk gólokra váltani, ezért megérdemelt hazai siker született – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 13. forduló
FTC – PMFC 4-2 (0-2)
Pécsi gólszerző: Hideg Robin (21.), Turi Csanád (41.)

– A nehézségeink ellenére az első félidőben koncentráltan, helyenként bátran, kezdeményezőn játszottunk, fegyelmezetten védekeztünk. A második félidőben az ellenfél nagy nyomását nem bírtuk el, felőröltek bennünket. Hasznos tapasztalatokkal bíró mérkőzés volt, amire a jövőben lehet alapozni. – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 15. forduló
PMFC – MOL Fehérvár FC 2-1 (0-1)
Pécsi gólszerző: Gyánó Marcell (44.), Tímár Dávid (73.)

– A játékosok igazi karakterüket mutatták a pályán és a szívük a helyén volt! Ma nem csak álmodtak valamit, de meg is valósították – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-nyugat, 15. forduló
FTC – PMFC 6-0 (0-0)

– Ezen a napon a Ferencváros egy másik szintet képviselt, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-nyugat, 15. forduló
FTC – PMFC 7-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Petrov-Trajkov Adrián (6.), Kocsis Dávid (38.)

– Ez az eredménye, ha a játékosaim nagy része egy erősebb csapat ellen nem képes a tudásának megfelelően játszani. Nem fér bele egy mérkőzésen, ha egy-két játékost leszámítva sokan mélyen a tudása alatt játszik. A két szerzett gólunk mutatja, hogy mire is lennénk képesek, de ezt a képet sajnos eltorzítja, hogy az utolsó percekben megint teljesen szétestünk. Ezzel a jövőben mindenképpen foglalkoznunk kell – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram