Sok tapasztalattal gazdagodtak a fiatalok

U9-es, U10-es és U11-es csapatunk hétvégén a horvátországi Hercegszőlősön megrendezett nemzetközi tornán vett részt. Kis korosztályaink a NK Borac, az NK Osijek, valamint a Baja és a Siófok ellen nemcsak jó iramú mérkőzéseket játszottak, hanem remek élményeket és hasznos tapasztalatokat is szereztek.

Lóth József (U9) értékelése:

Élményekkel teli, szakmailag nagyon hasznos hétvégén vagyunk túl, amely során a gyerekek a saját bőrükön tapasztalhatták meg, milyen az amikor az ellenfél ebben a korban mindent elkövet az eredmény érdekében. Jó volt látni, hogy a mi gyerekeink mindent megtesznek annak érdekében, hogy felvegyék azt a fajta habitust, amit déli szomszédaink képviselnek.

A csapat tagjai: Orsós Gábor, Dóra Tamás, Ákli Iván, Bíró András, Bernáth Ádám, Schweitzer Máté, Schmidt Levente, Horváth Benjamin, Gulyás Zalán.

Élő Tibor (U10) értékelése:

Az MLSZ által meghirdetett új versenyeztetésben lehetőség van külföldi csapatokat is bevonni. Hosszú idő után végre külföldön vettünk részt egy tornán, amit Hercegszőlősön (Kneževi Vinogradi) rendeztek meg. A tornán Magyarországról a PMFC, a Baja és a Siófok vett részt, míg Horvátországból a házigazda NK Borac és az NK Osijek. A gyerekeket sok új impulzus érte a horvát csapatokkal szemben, de szükség is van rá, hogy más országok játékfelfogásával is megismerkedjenek. Hasznos tornán vagyunk túl, várjuk már a következő fordulót.

A csapat tagjai: Varga Zalán, Lauer Roland, Ács Zalán, Anka Gergő, Bátori Barnabás, Kádár Bence, Szakály Ádám, Asztalos Gergely, Molnár Marcell, Csiszár Boldizsár, Vékony Dávid, Papp Balázs, Öhlmüller Áron, Simai Milán.

Udvardi Zoltán (U11) értékelése:

A PMFC kapcsolatépítésének egyik állomása volt a hétvégi torna. A gyerekek fejlődése érdekében minél több hasonló erőpórbán kellene részt venni. Ezen a hétvégén a tapasztalatszerzésen volt a fő hangsúly. Az U11-es korosztálynak ebből bőven akadt!

A csapat tagjai: Kovács Ruben, Wéber Balázs, Udvarácz András, Dózsa Noel, Marosvölgyi Barna, Lauer Olivér, Nóránt Máté, Győri Ádám, Juhász Levente, Dobó Bence, Vincellér Gergő, Kovács Tamás, Molnár Dániel, Hegedüs Dávid, Csiszár Balázs.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram