Ellenfél-lesen: Szolnokra utazunk

Vasárnap 17:00 órától a bennmaradásért küzdő Szolnoki MÁV FC vendégeként lépünk pályára.

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a jelenleg sereghajtó helyen álló, s a bennmaradásért óriási csatát vívó Szolnoki MÁV FC otthonába látogatunk. A Tisza-parti gárda eddig 24 pontot gyűjtött az NB II 2021/22-es szezonjában: 5 győzelem mellett 9 döntetlen és 15 vereség az idei mutatója. Ami a gólszerzést illeti, 29 lejátszott mérkőzésen 24 gólt szerzett és 43-at kapott. A Szolnok házi góllövőlistáját Sipos Zoltán vezeti 5 találattal, akit Lakatos István követ 3 góllal, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán holtverseny alakult ki: Szekszárdi Tamás és Tóth László kétszer volt eredményes az idei bajnoki kiírásban.

A Szolnok szakmai stábjában télen jelentős változás történt, a korábbi megbízott szövetségi kapitány, Csábi József decemberben lemondott vezetőedzői posztjáról és újra sportigazgató lett, addigi feladatait korábbi segítője, az 1996 és 1997 között a PMFC-ben futballozó 56 esztendős Romanek János vette át. A szolnokiak keretébe érkezett Hleba Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Hegedüs Lajos (Nyíregyháza Spartacus), Busa Bence (FC Dabas), Csörgő Raul (Nyíregyháza Spartacus), Antal Gábor (Szolnok U19). A sorrendben tizenharmadik Szolnok elleni bajnoki mérkőzésünk április 3-án, vasárnap 17:00 órakor veszi kezdetét a Tiszaligeti Stadionban.

A párharccal kapcsolatos 3+1 érdekességről ITT írtunk, míg jegyvásárlással és szurkolói információkról ITT tájékozódhat!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram