Aranyérem Bukarestből!

Lány csapatunk mind a négy mérkőzését megnyerve nemzetközi tornagyőzelemmel tért haza Románia fővárosából!

Amint arról előzetesen már beszámoltunk, a bajnoki szünetben sem pihentek lányaink, akik a múlt pénteki bukaresti utazást követően előbb a helyszínen tekintették meg a Románia – Svájc női világbajnoki-selejtező mérkőzést, míg szombaton és vasárnap 2-2 mérkőzés várt a csapatra a Bucharest Grand City International Football Cup elnevezésű U19-es nemzetközi tornán, amelyet Bolboaca Augustin tanítványainak 4 győzelemmel, kapott gól nélkül sikerült megnyerniük!

Eredményeink:

ACS Dream Team Bukarest (román) – PMFC 0-1
Gólszerző: Keibl Luca

Activ Slobodzia (román) – PMFC 0-4
Gólszerzők: Szolga Bianka, Kőmíves Amira, Turi Bori, Keibl Luca

Politechnica Timisoara (román) – PMFC 0-1
Gólszerző: Kőmíves Amira

AISB (amerikai) – PMFC 0-6
Gólszerzők: Turi Bori (2), Patai Barbara, Máté Nóra, Bódis Lili, Balogh Réka

– Először is szeretném megköszönni Calin és Irina Giurgiunak, valamint az ACS Dream Team Bukarest klubjának a meghívást. Kitűnő szervezés mellett, remek körülmények és baráti fogadtatás várta csapatunkat – fogalmazott Bolboaca Augustin, edző. – Nagyon büszke vagyok, hogy a tornán végig magabiztosan játszottunk. Külön öröm, hogy kapott gól nélkül és rengeteg szép akcióból lőtt találatainkkal végeztünk az első helyen. Hasznos volt nézni a román csapatok mentalitását, harcosságát, míg mi a labdabiztosságunknak és a kreativitásunknak köszönhetően kitűnő mérkőzések alakultak ki a szervezők és nézők nagy örömére – folytatta U19-es lány együttesünk trénere. –. Gratulálok mindenkinek, a héten dolgozunk tovább, ugyanis csütörtökön a Temesvár csapatát látjuk vendégül Kovácstelepen, szombaton pedig bajnoki mérkőzést játszunk MTK csapat ellen. Köszönjük a klub és a szülők támogatását!

A PMFC aranyérmes csapatának tagjai: Szűcs Bernadett, Ambrus Luca, Bolboaca Karina, Szolga Bianka, Balogh Réka, Bódis Lili, Brenner Petra, Máté Nóra (Gyulai Amazonok), Kőmíves Amira, Keibl Luca, Krisztián Petra, Patai Barbara, Kollár Zsanett, Turi Bori.

Gratulálunk lányok! Büszkék vagyunk rátok! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram