Húsvétvasárnap idegenben

Heti program – NB II-es csapatunk vasárnap a Nyíregyháza vendégeként lép pályára Balmazújvárosban.

Idegenben folytatja a másodosztályú pontvadászatot Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk, amely április 17-én, vasárnap 17:00 órakor a 8. helyen álló Nyíregyháza Spartacus FC átmeneti otthonául szolgáló Balmazújvárosba utazik a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Második számú együttesünket a megyei I. osztály szombati játéknapján a Mozsgó Szentlőrinc II. fogadja.

A hetet az U13 és az U12 nyitja, kedden mindkét korosztályunk a Kelenhez látogat. Az U14 szerdán Zalaegerszegre utazik, majd csütörtökön az U19 a Szegedet fogadja, míg az U17 Gyirmótra megy. Szombaton az U16 az Újpestet látja vendégül az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban, az U15 pedig a DVSC otthonában szerepel.

Ami a lány csapatokat illeti, az U16 április 15-én, pénteken Tolnán lép pályára a Paksi FC gárdája ellen. Április 16-án, szombaton a leány országos U15-ös és U17-es bajnokságban az MTK csapatait fogadjuk Kovácstelepen, míg az U19-esek mérkőzése a fővárosi kék-fehérek kérésére már egy korábbi időpontban lejátszásra került.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram