Négy győzelem az utánpótlásban

Jól teljesítenek az ünnepek alatt is nagypályás korosztályos csapataink a bajnokságban. Eredmények, képek:

U19-es bajnokság, C-csoport, 8. forduló
PMFC – Szeged-Csanád GA. 7-1 (3-1)
Pécsi gólszerző: Okorie David (5., 8., 52., 67.), Kiss Máté (12.), Werb Ákos (69.), Tóth Szabolcs (74.)

– Szép gólokat szerezve nyertük meg a találkozót, esélyt sem adva az ellenfélnek. Korszerű és hatékony támadásokat vezettünk, amiből szép gólokat tudtunk szerezni. Örülök, hogy a helyzetkihasználásban előrelépést tettünk ezen a mérkőzésen! Gratuláció az egész csapatnak! – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 7. forduló
Gyirmót SE Győr – PMFC 0-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Vinkovic Toni (56.)

– Nagyon kemény ellenfelet sikerült legyűrnünk, lelkes, de kevésbé jó játékkal. A második gól nagyon hiányzott, így az utolsó percig kiélezett meccset játszottunk. Gratulálok a csapatnak! – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, C-csoport, 9. forduló
PMFC – Újpest FC 2-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Nagy Olivér (71., 89.)

– A meccs elején nem tudtunk belőni a helyzeteket, amit az ellenfél kihasznált és megszerezte a vezetést, de tovább dolgoztunk és nem adtunk fel. A második fel időben sokkal agresszívebben játszottunk, sok helyzeteket tudtunk kidolgozni, amiből kettőt gólra tudtunk váltani, míg egy büntetőt sajnos kimaradt. Pozitív vagyok, mert a csapat férfimunkát végzett, a fiúk nem adták fel és bíztak magukban. Dolgozunk tovább és hisszük, hogy az eredmények jönni fognak! – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 18. forduló
DVSC – PMFC 3-0 (2-0)

– Az első tíz perc után jelentős hátrányba kerültünk. Próbáltunk utána visszajönni a mérkőzésbe, de a lehetőségeinkkel nem éltünk. Dicséretes, hogy utolsó pillanatig küzdöttünk – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 20. forduló
ZTE FC – PMFC 1-6 (1-1)
Pécsi gólszerző: Váradi Márton (19.), Nimmerfroh Balázs (55.), Vajda Bercel (70.), Élő Bálint (75., 78.), Tímár Dávid (79.)

– Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült domináns futballt mutatnunk, aminek a végén szép gólokat szereztünk. További sok sikert kívánok az ellenfél csapatának! – értékelt Deli Balázs, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 20. forduló
Kelen SC – PMFC 2-0 (0-0)

– A helyzetek kialakításában kell fejlődnünk, mert a mérkőzés folyamán nagy százalékban az ellenfél térfelén folyt a játék, de veszélyes helyzeteket nem sikerült kialakítanunk az ellenfél kapuja előtt – értékelt Horváth Tamás, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 20. forduló
Kelen SC – PMFC 2-3 (0-0)
Pécsi gólszerző: Nimmerfroh Domonkos (14.), Andruskó Adrián (21.), Schnell Dominik (74.)

– Az eredményhez gratulálok a csapatomnak, viszont az előző UTE elleni mérkőzéshez képest jóval gyengébben teljesítettünk – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U17-es bajnokság, 18. forduló
PMFC – MTK Hungária FC 1-0 (0-0)
Pécsi gólszerző: Bódis Lili (81.)

– Óriási szívvel szervezetten és motiváltan nyertünk egy nagyon erős MTK ellen. Nagyon jó héten vagyunk túl, remélem, hogy tudjuk tartani ezt a ritmust bajnokság végéig. Sajnos újra bővült a sérültek listája két játékossal, de ez csak motiválja a csapatomat, hogy jobban szerepéljen – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U16-os bajnokság, 13. forduló
Paksi SE – PMFC 2-4 (0-2)
Pécsi gólszerző: Véha Viktória (22., 31.), Szabó Noémi (56.), Brenner Petra (63.)

Leány U15-ös bajnokság, 18. forduló
PMFC – MTK Hungária FC 1-7 (1-2)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (35.)

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram