PMFC II: Újabb győzelmet ünnepelhettünk

Második számú csapatunk 2-1-re nyert itthon a VSK Sellye ellen a megye I-es pontvadászatban.

Jó formában várta Nagy Gábor vezette második számú csapatunk a Baranya megyei I. osztály 25. fordulóját, ugyanis a legutóbbi hét mérkőzésén háromszor is nyerni tudott, négyszer döntetlenre végzett és mindössze hét gólt kapott, miközben huszonhét alkalommal zörgették meg az ellenfél hálóját. A VSK Sellye elleni hazai találkozó első félidejében Sajnovics Milán góljára még Bóka Bálint révén válaszolni tudtak a vendégek, míg a küzdelmes összecsapást a hajrában Bozóki Máté döntötte el a PEAC PMFC II javára, így az itthon elért 2-1-es győzelemmel immár nyolc mérkőzés óta veretlenek vagyunk. Folytatás május 1-jén, vasárnap 12:00 órakor a Bólyi SE ellen.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 25. forduló
Pécs, Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Labdarúgó Edzőközpont. Vezette: Nagy I. (Laki, Csátity)
PEAC PMFC II. – VSK Sellye 2-1 (1-1)
Gsz.: Sajnovics Milán (22.), Bozóki Máté (90.), ill. Bóka Bálint (25.)

PEAC PMFC II.: Keleti – Varga, Bozóki, Pólics (Lezsák, 46.), Szűcs – Ikladi – Kiss (Duraku, 46.), Thán (Móhr, 68.), Molnár (Horváth, 68.), Okorie – Sajnovics.

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője: – Nagy mezőnyfölényünk jellemezte a mérkőzést, több lehetőséggel és helyzettel. Ezek kihasználatlanul maradtak, így az eredmény tekintetében végig szoros volt a mérkőzés. A tendencia jó, a csapat fejlődik, de az egyéni és csapat célok elérése érdekében sokat kell még dolgoznunk.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram