Első nemzetközi megmérettetés

U8-as labdarúgócsapatunk vasárnap a horvátországi Borac Kupán vett részt. 2014-es korosztályunk életében nagy mérföldkő volt a hercegszölősi torna, ugyanis fiataljaink először szerepeltek nemzetközi megmérettetésen. Lőrincz Sándor és Pécsi Ágnes vezette csapatunk több meghatározó játékosát kénytelen volt hiányolni, de így is nagyon elégedettek voltak a gyerekek teljesítményével.

Az erős csoportban az HNK Cibalia ellen 4-1-re még alul maradtak a pécsiek, de a következő két meccset a NK Bilje ellen 4-2-re, illetve az NSM Graficsar-Vodovod ellen 4-3-ra sikerült megnyerniük a fiúknak, így másodikként bekerültek a legjobb nyolcba. Itt azonban az NK Osijek U8-as csapata megállította a mieinket, így nem sikerült a legjobb négy közé továbbjutni.

Lőrincz Sándor (U8):

Két-három meghatározó játékosom hiányzott, de játékban így is sokat kaptunk vissza. Rengeteg párharc volt a meccsek során, ebben erősek igazán a horvát csapatok. Büszke vagyok a fiúkra, a fejlődésük érdekében minél több hasonló jellegű tornán szeretnénk indulni.

A Borac Kupán részt vevő U8-as csapatunk névsora: Sólyom Zalán, Almayer Zente, Grain Noé, Becze László, Kis Csaba, Vásárhelyi Dániel, Szabó Huba, Varga Péter, Rózsai Donát, Horváth Bálint. Edző Lőrincz Sándor és Pécsi Ágnes.

Képek a Borac Kupáról:

H

Szép volt fiúk! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram