PMFC II: Újabb siker hazai pályán

Második csapatunk a megyei I. osztály 26. játéknapján Okorie David duplájába fordított és szerzett három pontot a Bóly ellen. Nagy Gábor legénysége sorozatban már kilenc forduló óta veretlen a bajnokságban! Fiatalok alkotta tartalék gárdánk a következő fordulóban Harkányban lép pályára.

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 26. forduló
Pécs, Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Labdarúgó Edzőközpont. Vezette: Ádám (Karcagi, Pálfi)
PEAC PMFC II. – Bólyi SE 2-1 (0-1)
Gsz.: Okorie David (79., 83.), ill. Kutor (42.)

PEAC PMFC II.: Keleti – Lezsák, Bozóki, Pólics (Szatmári, 75.), Szűcs – Varga (Werb, 63.), Archie, Ikladi, Thán (Horváth, 85.), Duraku (Molnár, 60.) – Okorie.

– Jó egyéni képességekkel rendelkező játékosokból álló ellenfelet sikerült legyőzni. Végig domináltunk a mérkőzésen, de a pálya talaja nem engedte, hogy a támadásokat és azok előkészítéseit jó minőségben tudjuk végrehajtani, így – különösen a második félidőbeli teljesítményt figyelembe véve – az akarat és a szív diadala hozta meg a sikert. Úgy ítélem meg, a klub szakmai vezetése jó döntést hozott, amikor a felnőtt bajnokságban is indított csapatot, mert olyan tapasztalatot szereznek a fiatal játékosok a felnőtt bajnokságban, amit megtanítani nem lehet, át kell élni – értékelt Nagy Gábor, edző.

Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram