PMFC II: Megmutatták magukat a fiatalok

Elképesztő sorozatot produkálnak a PEAC PMFC II. tehetségei a megye I-es szezon második felében: Nagy Gábor fiatal tanítványai felvették a felnőtt bajnokság ritmusát, s egy kerek tízmeccses veretlenségi szériát produkáltak. A közvetlen rivális, egyben friss megyei kupaezüstérmes PVSK elleni 2-1-es vereséggel megszakadt ugyan ez a sorozat, ám ahogy azt mérkőzés utáni értékelésében második csapatunk edzője is hangsúlyozta, a találkozó során három utánpótlás korosztályunk is képviseltette magát, megmutatva, hogy a PMFC-nél milyen szakmai munka folyik.

Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály, 28. forduló
Pécs, Verseny utca, 96 néző. Vezette: Bánfai (Horváth, Hahner)
PVSK – PEAC PMFC II. 2-1 (2-0)
Gsz.: Turi (12.), Draskóczi (42.), ill. Szabó (85. – büntetőből)
Piros lap: Nagy J. (84.), ill. Bozóki (89.)

PEAC PMFC II.: Opauszki – Szücs (Jégl, 84.), Bozóki, Than, Archie, Ikladi, Nagy Dávid (Schuszter, 46.), Szabó, Sajnovics (Grósz, 59.), Varga, Nagy Dániel (Duraku, 71.). Edző: Nagy Gábor.

Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Nagy Gábor, a PEAC PMFC II. edzője:

Az első félidő labdabirtoklási fölénye lehetőségekben és helyzetekben is megmutatkozott, de ezek sajnos – a büntetővel egyetemben – kimaradtak. Az ellenfél erre válaszul két gólt is rúgott, ami a második félidei játékunkra rányomta bélyegét. Sikerült mérkőzésbe maradni, de a türelmetlen játékunk nem hozott több gólt, pedig a mérkőzés legnagyobb helyzete is a miénk volt az utolsó percekben. A mérkőzésen három utánpótlás korosztály is képviseltette magát és megmutatta a csapat és így a játékosok is, hogy a PMFC-nél milyen szakmai munka folyik, amire a klub szakmai vezetője és az összes utánpótlás edző büszke lehet. A mérkőzés összképet tekintve a játékosoknak és edzőiknek is jár a dicséret, az ellenfélnek pedig a győzelemért jár a gratuláció. A csapatban szereplő játékosok között volt olyan, akit látunk majd a legmagasabb osztályban is futballozni.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram