A Komlót fogadja a PEAC PMFC II.

Már csak két forduló van hátra a Baranya megyei I. osztály 2021/22-es kiírásából, a PMFC második csapatára egy hazai és egy idegenbeli bajnoki vár.

Nagy Gábor együttese elsőként a Sport36 Komlói Bányászt fogadja május 25-én, szerdán 18:00 órától az Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban. A tabella 11. helyén álló komlóiak 29 pontot szereztek eddig. Az elmúlt három fordulóban a kék-fehérek vereséget szenvedtek, míg a kispadon változás történt.

A 6. helyen álló PEAC PMFC II. a legutóbbi játéknap során alul maradt ugyan, ám ezt megelőzően a pécsi fiatalok egy tíz meccses (6 győzelem, 4 döntetlen) veretlenségi sorozatot alakítottak ki. S, ezúttal ismét hazai közönség előtt bizonyíthatnak. A találkozó megtekintése mindenki számára ingyenes!

Hétvégén következik az AutoCity Volkswagen Baranya megyei I. osztály utolsó fordulója, amelynek összes mérkőzését szombaton 17:30-tól rendezik meg. A PEAC PMFC II. együttese a bajnoki pontvadászatot a Siklósi FC otthonában zárja. A 4 pont hátránnyal a 8. helyezett kék-sárgák ellen izgalmas évadzáró várható.

– Azzal a céllal vágunk neki az utolsó két fordulónak, hogy eredményesen szerepeljünk, valamint fontos lenne, hogy az utánpótláskorú játékosok megmutassák a tanultakat a pályán. Sokak számára itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak a szakmai vezetésnek és nyártól szintet lépjenek – így Nagy Gábor, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram