Made in PMFC: Nyáron találkozunk!

A hazai mérkőzések elmaradhatatlan elemévé vált a Made in PMFC, az alábbiakban stadionújságunk főszerkesztőjének évadzáró gondolatait olvashatja.

Kedves Szurkolók!

Amikor 2020 augusztusában belevágtunk a Made in PMFC szurkolói magazin megjelentetésébe, nem hittük, hogy másfél év múlva már azt tudjuk mondani, hogy a lap kötelező „kelléke” lett a hazai meccseknek. Ráadásul úgy, hogy majdnem egy teljes idényen keresztül – a pandémia miatt – csak online tudott megjelenni az újság. Ez a siker pedig csakis Önöknek köszönhető, amiért nem tudunk elég hálásak lenni! Annyit ígérhetek, hogy a továbbiakban is azon fogunk dolgozni, hogy a lehető legjobb minőségben, a csapat érdekeit és értékeit szem előtt tartva, olvasmányosan, de mégis szórakoztatóan szolgáljuk ki Önöket.

Szerkesztőségünk nevében nagyon szépen köszönöm eddigi kitüntetett figyelmüket, mindannyiuknak jó pihenést, jó nyaralást kívánok!

A szezon első hazai meccsén találkozunk, addig pedig abban a reményben búcsúzom, hogy egy sikeresebb, jobb, eredményesebb idény vár ránk, mint amilyen a mostani volt.

CSAK A MUNKÁS!

Papp András – Made in PMFC főszerkesztő

Az eddig megjelent lapszámokat ITT olvashatja el online.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram