Támadó középpályással erősítettünk

A PMFC-ben folytatja pályafutását Kocsis Bence, aki kölcsönben érkezik Paksról.

Örömmel jelentjük be tizenegyedik nyári érkezőnket: a PMFC és a Paksi FC vezetőségének közös megállapodása értelmében Kocsis Bence a 2022/23-as szezonban NB II-es labdarúgócsapatunk kölcsönjátékosa lesz. A 21 esztendős támadó középpályás Marosvásárhelyen született, ahonnan fiatalon, a futball miatt költözött családjával Magyarországra.

Utánpótlás éveit a Puskás Akadémiában töltötte, 17 évesen pedig már az NB III-ban szerepelt, gólpasszai mellett 7 találatig jutott. Ezt követően osztályt váltott, s hamar az NB II-es Aqvital FC Csákvár erőssége lett. A bakonyi klubnál két szezon alatt 58 másodosztályú bajnokit lejátszva 4 gólja mellett összesen 13 találatot készített elő.

Kocsis Bence a PMFC-ben folytatja Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A bal lábas, több poszton is bevethető játékos a korábbi években folyamatosan szerepelt az U17-es, U18-as és U19-es válogatottakban is. Kocsis Bencét 2021 nyarán az MTK Budapest szerződtette, a kék-fehéreknél 15 mérkőzésen játszott az NB I-ben. Új érkezőnk legutóbb az élvonalbeli Paksi FC csapatában szerepelt, ahonnan kölcsönben csatlakozott hozzánk.

– A Paksi FC és a PMFC évek óta jó viszonyt ápol egymással. Örömmel fogadtam el a Pécs ajánlatát, amire úgy érzem, szükségem van a több játéklehetőség érdekében – nyilatkozta Kocsis Bence. – Bízom a sikeres időszakban, már csak amiatt is, mert a csapat játékstílusa passzol hozzám. Szeretnék az együttes erőssége lenni és hozzájárulni az eredményes szerepléshez.

Kocsis Bencét szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy: Kocsis Bence
Születésnap: 2001.04.23.
Születési hely: Marosvásárhely
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Középpályás
Magasság: 180 cm
Testsúly: 75 kg
Előző klubja: Paksi FC

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram