U8: Ezüstérem a Youth Talent Cup-on!

Horváth Tamás vezette U8-as együttesünk szombaton részt vett a 20 csapatos Youth Talent Cup-on. A Kiskunlacházán megrendezett focitornára az ország minden tájáról, s még a határon túlról is érkeztek jó nevű együttesek, így a PMFC mellett az FTC, az Újpest, az MTK, a Vasas, a Honvéd és a DAC is képviselte magát. 2015-ös korosztályunk remekül vette a kiváló színvonalú összecsapásokat és végül nagy küzdelemben a 2. helyet szerezte meg.

– A gyerekek oldaláról nem volt különösebb elvárásunk, egyszerűen csak örömöt és élményt szerettünk volna nyújtani számukra azzal, amit a világon a legjobban szeretnek csinálni és szerencsére ez sikerült is. A srácok hozzáállása és küzdeni akarása kiemelkedett a mezőnyből. Kíváncsiak voltunk, hogy hol tart jelenleg a 2015-ös korosztály, illetve figyelemmel követtük a résztvevő csapatok játékát is. Lenyűgözött minket a DAC fellépése, akiktől rengeteget tanultunk, például, hogy nyár végére milyen fejlettségi szintre lehet eljutni – nyilatkozta Horváth Tamás, U8-as csapatunk edzője.

A Youth Talent Cup-on ezüstérmet szerző U8-csapatunk összeállítása: Cseresnyés Olivér, Keszler Konrád, Kópicz Dejan, Szabó Ágoston, Varga Bence, Németh Bence, Szontág Ádám, Lajos Dominik. Edzők: Schneider Bence, Horváth Tamás.

Gratulálunk fiúk! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram