Leány U17: Remekeltek a DVTK ellen

A harmadik fordulót bonyolították le a leány U19-es, U17-es és U15-ös bajnokságban, mindhárom női csapatunk a DVTK-val mérkőzött meg. Legidősebb akadémiai korosztályunk mellett az U15-ösök is vereséget szenvedtek, ellenben az U17-esek 6-1-re ütötték ki a borsodiakat, megszerezve ezzel szezonbeli második győzelmüket. Hétvégi bajnoki eredmények:

Leány U19-es bajnokság, 3. forduló
DVTK – PMFC 8-0 (3-0)
Edző: Bolboaca Augustin

– Az első negyedórában úgy éreztem, akár meglepetés is tudunk okozni. Letámadtunk a Diósgyőrt és két óriási gólszerzési lehetőséget is elszalasztottunk. Sajnos, ahogy ment az idő, úgy kezdtünk el hibázni, melyeket góllal büntetett az ellenfél. Reális eredmény született – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U17-es bajnokság, 3. forduló
PMFC – DVTK 6-1 (2-0)
Edző: Bolboaca Augustin
Pécsi gólszerző: Turi Bori (20., 55., 58.), Krisztián Petra (38.), Bódis Lili (51.), Véha Viktória (78.)

– Az első harminc percben nagyon jó játszottunk, góljaink mellett több tetszetős akciók vezetünk. A második félidőben szenzációsan teljesítettek a lányok, további találatokkal növeltük előnyünket, míg a végén sajnos kissé visszaestünk, de így sem forgott veszélyben a három pont – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 3. forduló
PMFC – DVTK 0-2 (0-0)
Edző: Csobán Dominik

– A mérkőzést jól kezdtük, előttünk adódtak lehetőségek, de egyiket sem tudtuk gólra váltani. Ez pedig később még jobban fájt, hiszen az ellenfél kétszer is eredményes tudott lenni a második félidőben. A küzdéssel nem volt probléma, harcosak voltunk a mérkőzés nagy részében. Több koncentrációval és pontossággal kell játszanunk, akkor újra eredményesek lehetünk – értékelt Csobán Dominik, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram