Negyedik meccsüket is megnyerték az U14-esek

Nyolc korosztályos csapatunk lépett pályára a bajnokságban, az U13-asok gólzáporos sikert arattak Pakson, az eggyel idősebbek pedig négymeccsesre növelték győzelmi sorozatukat. Egy helyen a hétvégi eredmények:

U17-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
PMFC – Tarpa SC 0-1 (0-1)
Edző: Koleszár Viktor

– Komoly hiányérzetem van. Több hittel és karakteresebb egyéni teljesítményekkel a csoport egyik esélyese ellen pontot vagy pontokat kellett volna szereznünk – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, Kiemelt-csoport, 4. forduló
PMFC – Ferencvárosi TC 0-4 (0-2)
Edző: Kósa Sándor

– Többet vártam ettől a mérkőzéstől, mert a srácok komoly elszántsággal készültek az edzéseken. Kellemetlen ellenfelünk volt, akik felívelték a labdákat és fizikai fölényüket kihasználva, párharcokat nyerve próbáltak veszélyt jelenteni kapunkra. Jól kezdtük a mérkőzést, nagy munkát tettünk bele védekezésünkbe, de a támadásainkban ne volt megfelelő átütőerő. Figyelmetlenségekből, párharc gyengeségből, pontrúgások után kaptunk gólokat, amik lelkileg megviselték a srácokat, és a végére hitehagyottá vált játékunk. Fontos pozíciókban több minőségi játékossal rendelkeztek, és ezzel a maguk javára tudták fordítani a mérkőzést. Nehéz összecsapások várnak ránk a továbbiakban is, de a munkának, a sok gyakorlásnak meg kell hoznia az eredményt – értékelt Kósa Sándor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
Kelen SC – PMFC 0-5 (0-1)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (31.), Gyánó Marcell (54., 61., 78.), Ungvári Máté (69.)
Edző: Princz Gilbert

– Negyedik mérkőzésünket is sikerrel zártuk, remek játékot mutatva hoztuk el a három pontot a Kelen SC csapatától. Gratulálok a gyerekeknek! Hajrá, Pécs! – értékelt Princz Gilbert, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
Paksi FC – PMFC 2-10 (0-0)
Pécsi gólszerző: Kocsis Dávid (3., 76.), Szabó Olivér (7., 14.), Szabó Kristóf (32.), Rittinger Ármin (48.), Kincses Benett (67.), Andruskó Adrián (70., 79., 80.)
Edző: Szabó Dávid

– Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, ami gólokban is megmutatkozott! Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezeket kis százalékban váltottuk gólra. A meccsnek voltak olyan részei, ahol nem játszottunk jól, sok egyéni hiba és rossz döntések jellemezték ekkor a játékunkat. Az utolsó 20 percben azt láttam, amit mindig szeretnék! Kombinatív gyors és eredményes támadójátékot, így összességében gratulálok a csapatnak az eredményhez – értékelt Szabó Dávid, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 4. forduló
Paksi FC – PMFC 3-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Lauer Olivér (52.)
Edző: Lóth József

– Nem voltunk felkészülve egy ilyen meccsre. Sokszor rossz döntéseket hoztunk, nagyon akartunk nyerni és emiatt elkapkodtunk a befejezésnél. Sok mindent tanultunk ebből a meccsből – értékelt Lóth József, edző.

Leány U19-es bajnokság, 6. forduló
Illés Akadémia-Viktória – PMFC 7-0 (0-0)
Edző: Erdős Zoltán

– Nagyon erős csapat ellen kellett helytállnunk több hiányzóval. A lányok mindent kiadtak magukból, ez most ennyire volt elég – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 6. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Viktória 1-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (44.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Nagyon érdekes mérkőzés játszottunk, a szombathelyiek sérültjeik és hiányzóik miatt szerettek volna halasztani, ehhez képest tizenhét nagyon motivált játékossal találkoztunk az ellenfél soraiban. Abszolút megérdemelték a győzelem, nem csak jobban akartak, hanem játékban is jobbak voltak. Nekünk meg kell érteni, hogy ez már a kiemelt bajnokság, ahol rengeteg kell dolgozni, hogy sikeresek legyünk – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 6. forduló
PMFC – Illés Akadémia-Viktória 2-2 (1-0)
Pécsi gólszerző: Onódi Vivien (39., 56.)
Edző: Bolboaca Sergiu

– A mérkőzés elején meglátszott a vendégeken, hogy sokat utaztak, két-három gólt is lőhettünk volna. Sikerült megszereznünk a vezetést, viszont az második félidő elején borult minden és fordított a Szombathely. Küzdöttünk az egyenlítésért, ami meg is lett, Onódi Vivi második szabadrúgását is belőtte, a végén pedig itt is, ott is voltak nagy helyzetek. Több kétes ítélet tarkította a meccset, de összességében igazságos döntetlen született – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram