Előkelő helyen telelhet a leány U17 és U15

Majdnem teljes volt a siker a leány szezonzárón. Az U15-ösök négygólos sikert arattak a Győr ellen, míg az U17-esek szintén győztes meccsel zárták az őszi szezont.

Vasárnap véget ért a leány akadémiai bajnokságok őszi idénye. Erdős Zoltán U19-es gárdája tíz emberre megfogyatkozva pont nélkül tért haza Győrből, ugyanakkor a fiatalabbak meggyőző teljesítménnyel nyerni tudtak a hazai szezonzárón. Bolboaca Augustin U17-es gárdájára itthon győzte le 2-1-re az ETO-t, ezzel megszerezve a második helyet (a Puskás Akadémia FC csupán jobb gólkülönbségének köszönhetően telelhet az élen), míg Sergiu Bolboaca U15-ös tanítványai 4-0-ra győzték le a Róba-partiakat, amelynek köszönhetően korosztályunk féltávnál az előkelő 4. helyen végzett. A 14. fordulóban elért eredményeink:

Leány U19-es bajnokság, 14. forduló
ETO FC Győr – PMFC 8-0 (4-0)
Edző: Erdős Zoltán

– Sajnos újabb sérülés sújtotta az amúgy is megfogyatkozott csapatunkat, így 10 emberrel voltunk kénytelenek befejezni a találkozót. Gratulálunk a Győr csapatának, Kollár Zsanettnek pedig mielőbbi felépülést kívánunk! – értékelt Erdős Zoltán, edző.

Leány U17-es bajnokság, 14. forduló
PMFC – ETO FC Győr 2-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Máté Nóra (47.), Turi Bori (54.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Szenzációs őszi szezon vagyunk túl, szeretném ezúton is megköszönni edző kollégáimnak és a lányoknak az elmúlt féléves munkájukat. Nem játszottunk jól, a végén nagyon elfáradtunk, de a szívünk ismét megmentett minket. Gratulálok mindenkinek, a téli szünet alatt próbálunk pályán kívül is nyertes tapasztalatok szerezni – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 14. forduló
PMFC – ETO FC Győr 4-0 (2-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Lili Anna (20.), Lövei Kitti (42., 79.)
Edző: Sergiu Bolboaca

– Magabiztosan, remek gólokkal, sokszor szép játékkal sikerült megnyerni a szezon utolsó bajnoki meccsét, így a 4. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. Büszkék vagyunk a lányokra, nem semmi, amit felépítettek ebben a félévben – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram