Tavaszi bérletakció!

Biztosítsa be helyét a tavaszi bajnokikra, ismét megvásárolható féláron a tavaszi szezonbérlet.

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga őszi szezonja során számtalan maradandó élményt szerzett szurkolóinknak. A 2. hellyel záruló őszi szezonban a mezőnyből egyedül a PMFC maradt veretlen hazai pályán, s annak érdekében, hogy a tavasszal is hasonlóan sikeres maradjon, feltétlenül szükség van drukkereink támogatására. A korábbi esztendőkhöz hasonlóan idén is lehetőség nyílik tavaszi szezonbérlet vásárlásra, ami amellett, hogy az eredeti ár feléért, tehát 7500 Forintért megváltható, gyorsabb bejutást és biztos helyet jelent a PMFC Stadion lelátóin.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A tavaszi bérletek mind a kilenc hazai találkozóra érvényesek lesznek, a Budafoki MTE elleni, január 29-i nyitány után február 12-én máris jön a 2023-as év első szomszédvári derbije itthon a HR-Rent Kozármisleny ellen, majd sorrendben az Aqvital FC Csákvár, az ETO FC Győr, a BFC Siófok, a Tiszakécskei LC, a Kolorcity Kazincbarcika SC, az MTK Budapest és végül a Dorogi FC lesz az ellenfelünk a Stadion utcában. A 2022/23-es szezon tavaszi felére szóló bérletet megvásárolhatja személyesen az Id. Dárdai Pál Edzőközpontban hétfőtől csütörtökig 9:00 és 14:00 óra között.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

A tavaszi szezonbérlet névre szól, ugyanakkor nincs helyhez (hazai ülő A-F szektor és/vagy B-közép) kötve. A 14 év alatti és 65 év feletti szurkolóink pedig továbbra is ingyenesen látogathatják a hazai mérkőzéseket, ám számukra is kiváltható még az eddig is nagy sikernek örvendő, úgynevezett Regisztrációs bérlet, amelynek ára egyszeri 2000 Forint. Reméljük, a rajtig minden pécsi futballbarát be tudja szerezni tavaszi szezonbérletét és az előttünk álló félév során is nagyszámban buzdítjuk együtt NB II-es labdarúgócsapatunkat a hazai másodosztályú bajnoki meccsek alkalmával!

Hivatalos tavaszi bajnoki menetrend ITT!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram