NB I-et megjárt középhátvéd érkezett

Belső védővel erősödött keretünk, miután a Kecskeméttől kölcsönbe érkezett Pejovics Danilo.

Nagy örömmel jelentjük be a PMFC negyedik téli igazolását, a 24 esztendős szabadkai születésű Pejovics Danilot. A Szerbiában nevelkedő védő 2018 februárjában igazolt Magyarországra, akkor a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus FC játékosa lett, ahol 2020 nyaráig futballozott, majd két szezonon keresztül a Szeged-Csanád Grosics Akadémia színeiben szerepelt a második vonalban.

A szerb és magyar állampolgársággal egyaránt rendelkező hátvéd összesen 95 mérkőzésen játszott azóta az NB II-ben, s védő létére még gólokat is szerzett, míg tavaly nyáron az élvonalba feljutó Kecskeméti TE-hez igazolt, ahol bemutatkozott az OTP Bank Ligában. A 1998-as születésű játékos Kecskemétről érkezett kölcsönbe a PMFC-hez, akivel tovább erősödik csapatunk hátvédsora.

Pejovics Danilo a PMFC negyedik téli érkezője

– Örülök, hogy egy ilyen jó hangulatú, egyben profi csapathoz csatlakozhatok Pécsett. Igyekszem mihamarabb felvenni a ritmust és mindent megtenni annak érdekében, hogy elérjük a most már közös céljainkat. Ismerős a másodosztály mezőnye, sokat erősödött a bajnokság, ezzel együtt fejlődni szeretnék, amihez a PMFC-nél minden feltétel adott – mondta honlapunknak újdonsült védőnk.

Pejovics Danilot szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

Névjegy
Név: Pejovics Danilo
Születésnap: 1998.06.21.
Születési hely: Szabadka
Nemzetiség: szerb-magyar
Poszt: Védő
Magasság: 190 cm
Testsúly: 81 kg
Előző klubja: Kecskeméti TE

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram