Bachesz Edvinnel profi szerződést kötöttünk

Klubunk profi szerződést kötött a PMFC saját nevelésű középpályásával, Bachesz Edvinnel. 17 esztendős játékosunk 2005. június 17-én született Pécsen, végigjárta az utánpótlás ranglétrát, valamint korábban szerepelt az U15-ös válogatottban. NB II-es labdarúgócsapatunkban 2022. február 27-én, a DVTK ellen 3-0-ra megnyert bajnokin mutatkozott be, s azóta is a felnőtt keret tagja. Fiatal középpályásunk a mérföldkőnek számító kontraktus aláírását követően osztotta meg gondolatit:

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

– Minden fiatal labdarúgónak az a vágya, hogy a felnőtt csapat tagja legyen és munkáját ilyen formában is elismerjék. Nem mondom, hogy ezt egyszerű kiérdemelni, keményen meg kell érte dolgozni. Ez egy komoly mérföldkő a pályafutásomban, és itt kezdődik csak igazán a karrier. Kortársaim nevében is nagyon örülök, hogy megadják a bizalmat a fiataloknak a klubnál, kívánom minél több a pécsi utánpótlásban nevelkedő játékosnak, hogy átéljék azt az örömöt, amit most én.

Bachesz Edvinnek ezúton is gratulálunk és további eredményes karriert kívánunk piros-feketében!

OLVASTA MÁR?

Válogatott szerepkörben

Sikeresen hazatért Bolboaca Karina és Gyánó Lili az U17-es Eb-selejtezős minitornákról. Bolboaca Karina 10 napot töltött Törökországban, ahol a Lettország elleni mérkőzésen végig a pályán ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram