Pécsi siker a II. Id. Dárdai Pál Youth Cup-on!

U8-as csapatunk veretlenül nyerte meg a 2015-ös korosztálynak kiírt utánpótlástornát – VIDEÓ.

Klubunk második alkalommal rendezte meg az Id. Dárdai Pál Youth Cup-ot, az U8-as korosztály számára kiírt tornán a házigazda PMFC együttese mellett a Ferencváros, az Újpest, a Kecskemét, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, a Zalaegerszeg, valamint a MOL Fehérvár 2015-ös születésű növendéki mérték össze tudásukat az Id. Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpontban.

A jó hangulatú utánpótlás viadalra szép számú közönség látogatott ki, akik közül többen megjegyezték, hogy mennyire elégedettek a színvonalas szervezéssel. A műfüves csarnokban zajló küzdelmeket a PMFC gárdája előbb 1-1-es döntetlennel nyitotta az FTC ellen, az igazi henger viszont csak ezt követően indult be, s a folytatásban már nem találtak legyőzőre az ifjú piros-feketék.

U8-asaink a Fehérvárt és a ZTE-t egyaránt 2-1-re győzték le, majd következett a Szeged elleni 3-1-es siker, az utolsó előtti körben a KTE-t is sikerült 2-1-re legyőzni, míg az UTE ellen aratott 2-0-nak köszönhetően együttesünk veretlenül végzett az aranyérmet jelentő első helyen, megnyerve egyúttal a tornát, amelynek válogatottjába Keszler Konrád mellett Kópicz Deján került be.

A II. Id. Dárdai Pál Youth Cup-on első helyen végző U8-as labdarúgócsapatunk összeállítása: Várhelyi Tamás, Keszler Konrád, Kópicz Deján, Lajos Dominik, Németh Bence, Panek Máté, Cseresnyés Olivér. Edzők: Horváth Tamás, Schneider Bence, Pécsi Ágnes.

A torna első három helyezettje:
1. PMFC 16 pont
2. KTE 12 pont
3. FTC 9 pont

Köszönjük minden csapatnak a részvételt!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram