Ellenfél-lesen: Budafoki MTE

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap délután hazai pályán kezdi a 2023-as esztendőt.

Weitner Ádám vezette együttesünk számára január 29-én, 15:00 órakor a Budafoki MTE elleni hazai összecsapással indul a Merkantil Bank Liga tavaszi idénye. A közlemúltban még az élvonalban szereplő fővárosi piros-feketéket tavaly augusztus óta Mátyus János irányítja, akinek munkáját Veress Balázs és Felipe Matos asszisztens edző, továbbá Vezér Ádám kapusedző segíti.

A rutinos játékosokat a soraiban tudó budafokiak számára nem sikerült jól az őszi szezon, jelenleg a 17., osztályozós helyről várhatják a tavaszi megmérettetéseket a másodosztályban. Az XXII. kerületiek keretében nem volt nagy mozgás a téli átgazolási időszak alatt: Danijel Romic, Varga Donát és Szűcs Zsolt távozása mellett eddigi érkezőjük a Puskás Akadémiától kölcsönvett Bakti Balázs.

Legutóbb tavaly, egészen pontosan 2022. augusztus 7-én játszottunk a másodosztályban a Budafoki MTE-vel. A Promontor utcában rendezett mérkőzés 2-2-es döntetlennel ért véget, köszönhetően Tóth-Gábor és Harsányi góljának. Ezzel együtt most vasárnap a 8. egymás elleni NB II-es összecsapásunk következik, a mérleg 3 pécsi és 3 budafoki siker mellett 1 döntetlen.

Tavaszi nyitómérkőzésünkre egészen péntekig még elővételben is megvásárolhatóak a belépőjegyek, valamint továbbra sem késő megváltani a 9 hazai bajnoki találkozót magában foglaló tavaszi szezonbérletet. Ennek részleteiről ITT tájékozódhat részletesebben. A pénztárak és a kapuk január 29-én 13:00-kor nyílnak. Szurkoljunk együtt a PMFC Stadionban!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram