Februári menetrend

Így alakul a PMFC számára a február, kétszer is itthon játszunk a bajnokságban.

NB II-es labdarúgócsapatunk az előttünk álló hónapban négy bajnoki mérkőzést játszik a Merkantil Bank Ligában. A Credobus Mosonmagyaróvár elleni (02.05.) idegenbeli találkozót követően szomszédvári rangadót játszunk itthon, ugyanis a HR-Rent Kozármisleny gárdáját fogadjuk (02.12.) a Stadion utcában. Ezt követően Miskolcra (02.19.) utazunk, ahol a bajnoki címre leginkább esélyes DVTK vendégei leszünk, míg a februárt (02.26.) hazai pályán zárjuk az Aqvital FC Csákvár ellen.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy továbbra is nagyon kedvezményes áron, 7500 Forintért kapható a PMFC hazai meccseire szóló tavaszi szurkolói bérlet. Még mindig bőven megéri megvásárolni, hiszen a két februári hazai mérkőzéssel együtt összesen nyolc bajnoki találkozót játszik itthon a PMFC. A bérlet az Idősebb Dárdai Pál Edzőközpontban vásárolható meg hétfőtől csütörtökig 9:00 és 14:00 óra között. NB II-es labdarúgócsapatunk teljes tavaszi menetrendjét ITT találja!

OLVASTA MÁR?

Novemberi utánpótlás díjazottjaink!

A harmadik ízben odaítélt Aranycipő és Aranykesztyű díjjal járó értékes ajándékot ezúttal Molnár Csongor és Gamos Balázs vehette át. Klubunk a Focivilággal közösen idén ősztől ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram