Sikerrel kezdték a tavaszt az U15-ös lányok

Akadémistáink 3-0-s Szeged elleni hazai győzelmüket a napokban születésnapját ünneplő vezetőedzőjüknek ajánlották.

Jól kezdte a tavaszi szezont leány U15-ös labdarúgócsapatunk, amely már az első félidőben eldöntötte a három pont itthon tartását a St. Mihály FC ellen. A vasárnap délutáni bajnokin korosztályos akadémistáink szinte azonnal helyzetbe is kerültek, de az első gólig a 21. percig kellett várni, ekkor Lövei Kitti szabadrúgásból volt eredményes. A 35. percben Sörös Olívia szóló utáni találatával megduplázták előnyünket a hölgyek, míg alig egy minutummal utána az első találat szerzője, Lövei Kitti duplájával beállították a 3-0-s végeredményt.

Leány U15-ös bajnokság, 15. forduló
PMFC – St. Mihály FC 3-0 (3-0)
Pécsi gólszerző: Lövei Kitti (21., 36.), Sörös Olívia (35.)

PMFC: Hollósi (Balogh, 60.) – Marton, Kiss, Szabó R., Kovács (Horváth, 46.) – Szabó L., Pintér, Sörös (Dóra, 72.) – Légrádi, Lövei (Péter, 72.), Varró.

Csobán Dominik, edző: Bolboaca Sergiu távollétében Fábián Dáviddal közösen vezettük a csapatot az idei első bajnoki mérkőzésen. Jó felkészülés után kezdtük meg a bajnokságot, szerencsére ez az eredményen is meglátszott. Sok jó egyéni teljesítményt láthattunk ma, büszkék vagyunk a lányokra. Láttuk azt is, hogy miben kell fejlődnünk, ugyanis maradt még gól a csapatban. A védelem nagyon jól működött, az ellenfél nem jelentett veszélyt a kapunkra. Úgy gondolom, tökéletes születésnapi ajándék volt a győzelem a vezetőedzőnek.

Leány U17-es bajnokság, 15. forduló
PMFC – St. Mihály FC 0-2 (0-2)

PMFC: Szücs – Brenner (Kiss, 77.), Gyánó, Bódis, Szolga – Máté, Ónodi, Kőmives, Keibl, Orsós (Forró, 39:) – Tamasics (Vörös, 57.).

Bolboca Augustin, vezetőedző: Nem tudok a lányokra neheztelni, ma ennyi volt bennünk. Az első félidőben a Szeged eldöntötte a mérkőzést. Várjunk vissza a válogatottban teljesítő játékosokat, sérültjeinket és a betegség miatt hiányzókat.

Leány U19-es bajnokság, 15. forduló
St. Mihály FC – PMFC 4-1 (4-0)
Pécsi gólszerző: Horváth (85.)

PMFC: Ronta – Arató (Szabó, 46.), Lengyel, Vörös, Kauder – Horváth, Nyéki, Patai, Bircsák, Nagy (Stang,57.) – Ruppert.

Fábián Dávid, edző: Az első félidőben egyéni hibákat követően kaptuk a gólokat. A második félidőben egyenlő partnerei voltunk Szegednek, amihez gratulálok a lányoknak.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram