Győztes bajnokin mutatkozott be

A hétvégi Nyíregyháza ellen 2-1-re megnyert bajnokin először kapott lehetőséget kezdőként saját nevelésű hálóőrünk, Varasdi Dániel.

NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC vendégeként aratott 2-1-es győzelmet. A Balmazújvárosban megrendezett találkozón együttesünk kezdője a 22 esztendős, pécsi születésű és nevelésű Varasdi Dániel nevével kezdődött, aki a sérüléssel bajlódó Helesfay Donát helyett kapott lehetőséget pályafutása során először tétmérkőzés alkalmával a PMFC kapujában. A több évnyi kitérőt követően tavaly nyáron Pécsre visszatérő hálóőrünknek amiatt is különleges volt a múlt vasárnapi összecsapás, mert debütálásának köszönhetően gyermekkorában kitűzött célja valósult meg.

Fénykép: Trifonov Éva

– Mindenképpen felemelő érzés volt bemutatkozni, hiszen gyerekkoromban labdaszedőként a hazai mérkőzéseken testközelből láttam védeni Sólyom Csabát, Dibusz Dénest és Helesfay Donátot, s már ekkor egyértelmű célommá vált, hogy kövessem őket az úton és egyszer az én nevemmel kezdődjön a PMFC összeállítása – kezdte Varasdi Dániel. – Az NB II ismerős közeg számomra, korábban játszottam jó pár meccset ebben az osztályban, az viszont a hab volt a tortán, hogy mindezt most már a PMFC mezében tehettem meg. Végig csapatként működtünk és nagyon jó érzés volt látni, hogy a szurkolók elkísértek minket erre a hosszú útra. Remélem, győzelmünk erőt ad és vasárnap sikerül itthon tartanunk a pontokat a Győr ellen is.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram