Helesfay Donát: 100 bajnoki meccs a PMFC-ben

Szép jubileumhoz érkezett kapusunk, Helesfay Donát, akinek a Győr elleni volt a 100. bajnoki mérkőzése a PMFC hálóőreként.

Örömteli és egyben ünnepi pillanatokat élhettünk át együtt a Merkantil Bank Liga 27. fordulójában megrendezésre kerülő PMFC – ETO FC Győr mérkőzés előtt. Csapatunk kapusa, Helesfay Donát ugyanis a Rába-partiak elleni hazai találkozón öltötte magára századik alkalommal a PMFC mezét bajnoki mérkőzésen. Jubilálása alkalmából klubunk ügyvezetője, Győri János és Tóth Attila sportigazgatónk köszöntötte őt a középkörben egy 100-as számmal ellátott PMFC-mezzel és egy emlékplakettel.

Érdekesség, hogy Helesfay Donátnál többször Rapp Imre (291-szer), Katzirz Béla (268-szor), Bodnár László (223-szor), Danka Imre (167-szer), Sólyom Csaba (154-szer) és Herbert Roland (130-szor) védett Pécsett. Ezzel egyébként Dibusz Dénest előzte meg, az FTC portása 99 alkalommal állt a PMFC kapujában. Helesfay Donátnak ezúton is szívből gratulálunk a jubilálásához, további jó egészséget és még minimum ennyi pécsi színekben lejátszott bajnoki meccset kívánunk neki sok szeretettel!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram