Mesterötös is belefért a hétvégbe

Mutatjuk a PMFC utánpótlás hétvégi eredményeit, jegyzőkönyvvel, edzői értékelésekkel és képgalériákkal kiegészítve.

U19-es bajnokság, A-csoport, 10. forduló
PMFC – FTC 1-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Orbán Kolos (21.)
PMFC: Varga – Győri, Miklós, Encz, Denis – Kaszás, Grósz – Nagy Dávid, Sárközi, Nagy Dániel – Orbán. Cserék: Schuszter, Szabó.

– A bajnokság jelenlegi éllovasával egy teljesen kiegyenlített meccset játszottunk. A játékosok sokat tettek a siker érdekében, mentálisan jól nézett ki a csapat, de a győztes gólt végül az ellenfelünk szerezte – értékelt Jásper Péter, edző.

U17-es bajnokság, B-csoport, 10. forduló
PMFC – Vasas Kubala Akadémia 1-2 (1-1)
Pécsi gólszerző: Morvai Áron (19.)
PMFC: Supák – Gulyás, Matija, Nagy, Sebestyén – Pere, Morvai – Miklós, Ócsai, Zsdrályevics – Toni. Cserék: Friedszám, Bencze, Szilágyi, Kovács, Wágner.

– Bár rosszul kezdtük a mérkőzést, az első félidő játékban és iramában tekintve is rendben volt. Sok olyan dolgot viszont láttam, ami jellemző volt az egész idényünkre. Pozitív, hogy amíg bírtuk erővel, megtettünk mindent a pályán – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U16-os bajnokság, B-csoport, 2. forduló
Újpest FC – PMFC 2-3 (1-3)
Pécsi gólszerző: Jásper Botond (17.), Kósa Áron (25.), Kapi Brendon (41.)
PMFC: Holenka – Kósa, Horváth, Mohácsi, Lasanc – Gondos, Jásper – Hideg, Lévai, Kapi – Jarmeczky. Cserék: Meggyes, Óbert, Fülöp, Vétek.

– Nagy dolog, hogy egy szerdai súlyos vereség után felálltak a srácok, és két napra rá, nagy küzdelemben nyerni tudtak. Emeli az értékét, hogy ezt idegenben sikerült elérniük. Az első félidőben jól játszott a csapat, a második félidő közepére nagyon elfáradtak, és a vége a játékvezetőknek köszönhetően izgalmasra, sokszor feszült hangulatúra sikerült, de nagyon akarták a sikert, és sikerült is nekik elérni, amihez gratulálok – értékelt Kósa Sándor, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelt-csoport, 19. forduló
MTK Budapest – PMFC 14-0 (6-0)
PMFC: Kilvinger – Dankó, Keszler, Takaró, Nimmerfroh – Vida, Tóth – Tímár, Neidhardt, Liber – Váradi. Cserék: Móritz, Gáspár, Gyánó, Élő, Vajda.

– Mentálisan gyengén mentünk a meccsbe, a korán kapott gól után összeestünk és ebből adódott egy szervezetlen futball. Nem tudtuk magunkat kihúzni ebből a komfortzónából, ezért az ellenfél minden támadását sikeresen érvényesítette – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U13-as bajnokság, Dél-Nyugat, 24. forduló
Felcsút SE – PMFC 1-7
Pécsi gólszerző: Nimmerfroh Domonkos (2., 19., 44., 52., 68.), Kincses Benett (54.), Kajdon Marcell (78.)
PMFC: Rittinger – Szabó, Hollósi, Kincses – Petrov-Trajkov, Kocsis – Kajdon, Nimmerfroh, Boday. Cserék: Fodor, Horváth, Kincses, Varga, Schnell, Hergenrőder.

– Nagyszerű játékkal, extra egyéni teljesítményekkel magabiztos győzelmet arattunk. Nimmerfroh Domonkos öt gólja önmagáért beszél, de ki kell, emeljem Kincses Benett élményszámba menő játékát. Gratulálok Szabó Dávidnak és csapatának a kiváló játékhoz – értékelt Szabó Zsolt, utánpótlás szakmai vezető.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 24. forduló
Felcsút SE – PMFC 1-4
Pécsi gólszerző: Juhász Levente (12.), Lauer Olivér (35., 69.), Dobó Bence (66.)
PMFC: Kovács – Molnár, Dobó, Győri – Bohner, Csiszár – Csőke, Juhász, Udvarácz. Cserék: Vincellér, Marosvölgyi, Wéber, Kovács R., Hegedűs, Lauer.

– Lassan, kényelmes tempóban fociztunk, sok volt a rossz technikai kivitelezés és a döntéshozatal egyaránt. Az utolsó 20 percben kezdtünk el úgy játszani, ahogy kellett volna egész mérkőzésen. Most csak az eredménnyel lehetek elégedett, a mutatott játék nem volt az igazi – értékelt Koller Krisztián, edző.

Leány U19-es bajnokság, 24. forduló
PMFC – DVTK 1-2 (0-1)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (55.)
PMFC: Ronta – Lengyel, Bolboaca, Kőmíves, Krisztián – Bircsák, Nyéki, Szabó, Mayer, Vörös – Tamasics. Cserék: Kauder, Kis, Stang

– Egy jó iramú mérkőzést játszottunk, sok hiányzónk miatt az U17-es csapat lányaival kiegészülve. Sok pozitívumot láttam, kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna. Gratulálok a lányoknak a teljesítményükhöz, az U17-es csapatból érkezőknek pedig köszönjük a segítséget!

Leány U17-es bajnokság, 24. forduló
DVTK – PMFC 1-1 (1-1)
Pécsi gólszerző: Égi Barbara (18.)
PMFC: Szűcs – Krisztián, Bolboaca, Gyánó, Bódis – Máté, Orsós, Tamasics, Kömives – Turi,Égi.

– Nagyon csalódott vagyok, mert az egész héten készültünk, tudtunk hol a gyenge pontja a Diósgyőrnek. Ennyi kihagyott helyzetek nem lehet egy mérkőzésen belül. Ahogy kihagytunk arról már nem is beszélve. A jobb csapatok ellen nagyon jó játszunk, olykor pedig értetlenül álló a lányok teljesítménye előtt – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös bajnokság, 24. forduló
DVTK – PMFC 1-4 (1-2)
Pécsi gólszerző: Lövei Kitti (25., 57., 71.), Sörös Olívia (39.)
PMFC: Balogh – Marton, Kiss, Szabó, Kovács – Pintér, Onódi, Szabó L. – Légrádi, Lövei, Sörös. Cserék: Hollósi, Fuchs, Horváth.

– Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik a kombinatív, szép focira törekednek, amit ezen a meccsen is megmutattak. A mérkőzés 25. percében emberelőnybe kerültünk, Sörös Olivia helyzetét, a DVTK kapusa szabálytalanul állította meg, így a meccs nagy részében emberelőnyben játszottunk. Az első félidőben ez érthetetlen módon megzavart minket, hogy többen vagyunk, így is a DVTK irányította a meccset, majd a második félidőre megtudtuk változtatni a meccs képét és rengeteg helyzetet kidolgozva megérdemelten nyertünk. Gratulálok az ellenfélnek a mutatott játékukhoz, illetve a csapatunknak plusz a két magasan kiemelkedő játékosunknak Lövei Kitti és Sörös Oliviának! – értékelt Sergiu Bolboaca, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram