Szombaton rangadót játszunk

A PMFC az NB III Közép-csoportjának hétvégi fordulójában a tavaly még a másodosztályban szereplő Szigetszentmiklós együttesét fogadja.

A Márton Gábor vezette PMFC és a Lipcsei Péter irányította Ferencvárosi TC II. három fordulót követően is hibátlan mérleggel vezetik az NB III Közép-csoportját. Mindkét gárda kilenc-kilenc ponttal rendelkezik, miután a legutóbbi fordulóban a kis Fradi a Mórahalom együttesét győzte le 4-0-ra a Népligetben, míg a pécsiek a Méhkeréki SE vendégeként – Havasi, Koller, Schmidt és Kónya Dávid góljaival – arattak 0-4-es diadalt.

A piros-feketék közvetlen riválisai is remekeltek az előző hétvégén, hiszen a tabella harmadik fokán tanyázó Dunaújváros a Paks II-t ütötte ki hazai pályán 5-0-ra. A negyedik helyen álló, augusztus 27-én 17:30-kor a PMFC Stadionba látogató Szigetszentmiklós pedig a Békéscsaba második számú alakulatát győzte le otthon 3-0-ra.

A mecsekaljaiak remek szereplése egyértelműen bizakodásra ad okot, szombaton azonban az eddigi legerősebbnek tűnő ellenfelünkkel találkozunk. Az SzTK tavaly még az NB II-ben szerepelt, a szezon végén viszont búcsúzni kényszerült, de szeretnének visszakerülni a második vonalba. Miként a Pécs is, így tehát nagy csatára van kilátás a fordulóra rangadóján!

A mérkőzés előtt szurkolóink még mindig beszerezhetik szezonbérleteiket a PMFC klubházában a hét elejétől csütörtökig 8-tól 16 óráig, illetve pénteken 8-tól 14 óráig!

Biztassuk a fiúkat együtt a helyszínen! Hajrá, Pécs!


NB III Közép-csoport, 4. forduló
Pécs, PMFC Stadion
PMFC – Szigetszentmiklós
2016. augusztus 27., szombat 17:30


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram