JEGYÁRAK, BÉRLETÁRAK, INFORMÁCIÓK

Jegyáraink a 2023/24-es szezonban:

Belépőjegy:

• 1500 Forint
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Regisztrációs jegy (14 éves kor alatt, 65 éves kor felett):

• Ingyenes
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Vendégjegy:

• 1500 Forint
• Érvényes az adott dátumbélyegzővel ellátott napon a Szigeti út felőli vendégszektorba.

Bérletáraink a 2023/24-es szezonban:

Szurkolói bérlet:

• 15 000 Ft
• Érvényes a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2023/24-es szezonban a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Regisztrációs bérlet:

• 2000 Ft.
• Érvényes a 14 éves kor alattiak és a 65 éves kor felettiek számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2023/24-es szezonban, a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülő szektorba, vagy az állóhelyi B-középbe.

Tiszteletbérlet:

• Ingyenes
• Érvényes korábbi labdarúgóink számára a PMFC összes hazai NB II-es bajnoki és kupamérkőzésére a 2023/24-es szezonban.

A PMFC Merkantil Bank Liga NB II-as bajnoki és Megyei Kupa mérkőzéseinek megtekintéséhez nem kell klubkártyával rendelkezni. A 2023/24-es szezonban nem névre szóló jegyeket értékesítünk.

Elővételes jegy-és bérletvásárlás a kovácstelei Idősebb Dárdai Pál Labdarúgó Utánpótlás Edzőközpont emeleti pénztárában: Hétfő – Csütörtök 8:00 – 14:00 Péntek 8:00 – 12:00 Helyszín: Pécs, Kovácstelepi Sportpálya 1.

Amennyiben szeretné megvásárolni a PMFC éves bérletét, vagy kérdése van, de a fent említett időpontokban nem tud bejönni a klubházba, írjon nekünk a hajrapecs@pmfc.hu e-mail címre!

A mérkőzésekre csak a Szigeti út felőli északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort és a nyugati Vendégszektort nyitjuk meg.

Jegyet a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es és 3-as pénztárban, illetve északon, a Szigeti útnál található 4-es és 5-ös pénztárban vásárolhatnak szurkolóink.

Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Azoknak, akik elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkeznek, megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol sorban állás nélkül, gyorsabban juthatnak be szurkolóink.

Az elővételes jegyek ugyanúgy megvásárolhatók klubházunkban. Kérjük, aki teheti, vegye meg belépőjét előre, így kerüljük el, hogy hosszú sorok alakuljanak ki a mérkőzés előtt.

Áraink minden esetben Forintban értendőek, s tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy munkatársaink a kedvezményes jegy – és bérlet vásárlás alkalmával ellenőrizhetik a kedvezményre jogosító dokumentációt (érvényes diákigazolvány, személyi igazolvány, nyugdíjas igazolvány)

Azt szeretnénk, hogy minél többen látogassanak ki mérkőzéseinkre és szurkolóinknak igazi ünnep lehetne minden hazai bajnoki mérkőzés. Kérünk mindenkit, hogy a beléptetésnél viselje türelemmel a szigorú ellenőrzést, hiszen meg kell győződnünk arról, hogy senki nem kíván visszaélni a bérletek tulajdonosainak adataival, igazolványával.

A jegyek ára – amelyeket legkorábban a mérkőzést megelőző hétfőtől lehet megvásárolni – a szezon során nem fog emelkedni. A gyorsabb bejutás érdekében kérjük, akinek módjában áll, előre vásárolja meg belépőjegyét a soros találkozókra.

Megközelíthetősége:

Gépjárművel Budapest felől érkezők a 6-os számú főúton a József Attila út, Athinay utca, Nendtvich Andor út érintésével a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési Karánál jobbra a Szántó Kovács János utcába, majd az első kereszteződésnél balra a Stadion utcába forduljanak.

Pécs főpályaudvarától számos helyi járat érinti a 6-os számú főutat, amellyel párhuzamosan helyezkedik el a Stadion utcai létesítmény.

Az újmecsekaljai stadion közel fekszik az Uránvári Buszállomáshoz is, amely számos helyi járat végállomása is egyben. Innen a vendég és a hazai szurkolók számára egyaránt pár perc alatt megközelíthető a pálya, akár a Szigeti út, akár a Stadion utca felől.

A városi tömegközlekedéssel kapcsolatos tudnivalók a Tükebusz Zrt. oldalán, vagy ITT.