Kérjük a sajtó munkatársait, hogy minden hazai bajnoki mérkőzés előtt akkreditálják magukat!

  Az akkreditációval rendelkező írott és elektronikus média képviselői a PMFC Stadion Szigeti úti 6/A kapu bejáratánál léphetnek be a létesítménybe. A fotós és televíziós munkatársak a Stadion utca felőli 1-es kapunál vehetik át mellényüket. A sajtó számára fenntartott helyek, az eddig megszokott módon, továbbra is az északi oldalon kialakított sajtópáholyban találhatóak. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatókat a játékoskijáróban található nyilatkozófal előtt tartjuk.

  Az akkreditáció rendje:

  Az írott és elektronikus médiumok újságírói és fotóriporterei a PMFC hivatalos, hazai és nemzetközi mérkőzéseiről kizárólag akkreditáció birtokában tudósíthatnak. Külön szabályok vonatkoznak a televíziós társaságok akkreditációjára, ehhez az MLSZ szabályzatai alapján a jogtulajdonos televíziós társaságok írásbeli hozzájárulása szükséges.

  A médiumok munkatársai akkreditációt a mérkőzés kezdési időpontját megelőzően, az alábbi űrlapot kitöltve kérhetnek. Az akkreditáció határideje a magyar bajnoki és kupa-meccseket illetően a mérkőzést megelőző munkanap 12:00 óra. Az akkreditációt a mérkőzést megelőző munkanap 12.00 órakor lezárjuk, azután akkreditációs kérelmet nem fogadunk be. Az akkreditációs kérelmeket elfogadjuk, csak abban az esetben küldünk válasz üzenetet, amennyiben klubunk elutasítja az adott médium munkatársának kérelmét.

  A médiumok munkatársai az akkreditáció kérésével, a sajtóbelépő (fotósmellény) átvételével kijelentik, hogy a PMFC és a Magyar Labdarúgó Szövetség vonatkozó szabályzatait ismerik és elfogadják. Klubunk jogosult az egyes mérkőzésekre kiadott akkreditációk számát meghatározni.

  Az esetlegesen felmerülő kérdéseket a pmfc@pmfc.hu címre várjuk.

  Ügyintéző neve (szükséges)

  Email címe (szükséges)

  Médium neve (szükséges)

  Hány munkatársat kívánnak akkreditálni?

  Munkatársak nevei
  Számozva, egymás alatti sorokba írja le a munkatársai nevét, születési dátummal együtt! Kérjük a fotósokat külön jelölje meg!

  Szüksége van parkolóhelyre?
  Amennyiben járművel érkezik itt adja meg annak rendszámát!

  Válassza ki a mérkőzést!

  Üzeneted