Türelmesnek kell lennünk

A PMFC két játékosa, Turi Tamás és Kónya Kornél pályafutásuk során megfordultak szombati ellenfelünk, a Szentlőrinc SE gárdájában. Ennek apropóján többek között arról is kérdeztük őket, hogy szerintük mire számíthatunk hétvégi ellenlábasunktól.

– Korábban fél évet szerepeltem a Szentlőrincnél kölcsönben – kezdte Turi Tamás. – Jól éreztem magam, amit megkönnyített, hogy összetartó volt a társaság. Jó kis csapatot alkottunk, amivel eredményesebbek is lehettünk volna. Az edzőkérdés most okozhat náluk némi felfordulást, de ennek ellenére szerintem masszívan össze lesznek rakva – folytatta. – Nem lesz majd könnyű feltörni őket, ugyanakkor a maximumot nyújtva meg fogjuk tudni oldani a feladatot – fogadkozott Turi Tamás.

pmfc-fradi-ii-062

Hasonlóképpen emlékezett vissza szentlőrinci időszakára Kónya Kornél is. A huszonegy éves védő állítása szerint jól érezte magát a piros-feketéknél, habár kicsit sajnálja, hogy nem kapott több lehetőséget. Az ott töltött idő alatt sok tapasztalattal lett gazdagabb.

– Pár játékos kivételével szinte teljesen átalakult a mostani keretük. Felkészülési mérkőzésen azonban már volt szerencsénk megtapasztalni, hogy milyen ellenük játszani. Mint a többi csapatra, úgy rájuk is oda kell figyelnünk, de ha mindent megteszünk, akkor nem lesz gond. A türelemben rejlik majd a játékunk kulcsa. Csak akkor tudunk eredményesek lenni, ha megvárjuk, amíg kinyílnak. Ebben az esetben pedig kis passzokkal könnyen megfuthatjuk őket – vélekedett a szombati meccsel kapcsolatban Kónya Kornél.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram