Erőss bokája szerencsére nem tört

A Paks II. elleni múlt heti bajnoki végjátékában kellett lecserélni Erőss Csabát, csapatunk hátsó alakzatának egyik oszlopát. A védő egy szerencsétlen szituációban maradt lent, amit követően nem is tudta saját lábán elhagyni a pályát. Esetében egyelőre még nem tudni, mennyi kihagyással kell számolni.

Hogy emlékszel vissza az esetre?

– Az oldalvonal mellett akartam felszabadítani, a csatár pedig blokkolni próbált. Egyszerre rúgtunk a labdába, nekem pedig visszafordult a bokám – idézte fel a történéseket Erőss Csaba. – Nem is tudtam utána lábra állni, végül mentő vitt el a sporttelepről. Négy-öt nap elteltével már minimálisan tudom mozgatni a lábam, de ráállni sajnos még abszolút nem megy.

paksii-pmfc-031

Mi volt a diagnózis a kórházban?

-Amikor vasárnap bevittek, egyből megröntgeneztek. Megállapították, hogy törés szerencsére nincs. De hogy a szalagokkal pontosan mi történt, egyelőre nem lehet tudni, ma vizsgálja meg a csapatorvos, dr. Papp Zsolt. Ezért még azt sem tudom pontosan, mikor térhetek vissza – tudtuk meg védőnktől, aki reményei szerint januárban már edzésbe állna a keret többi részével.

Erőss Csabának gyors gyógyulást kívánunk!

OLVASTA MÁR?

Különleges edzőpályát tesztelt utánpótlásunk

Korosztályos labdarúgóink először próbálták ki az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpont csúcskategóriás műfüves pályáját. Igazi piros betűs ünnepnapként jegyezhetjük fel 2021. március 27-ét a PMFC ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram