Erőss bokája szerencsére nem tört

A Paks II. elleni múlt heti bajnoki végjátékában kellett lecserélni Erőss Csabát, csapatunk hátsó alakzatának egyik oszlopát. A védő egy szerencsétlen szituációban maradt lent, amit követően nem is tudta saját lábán elhagyni a pályát. Esetében egyelőre még nem tudni, mennyi kihagyással kell számolni.

Hogy emlékszel vissza az esetre?

– Az oldalvonal mellett akartam felszabadítani, a csatár pedig blokkolni próbált. Egyszerre rúgtunk a labdába, nekem pedig visszafordult a bokám – idézte fel a történéseket Erőss Csaba. – Nem is tudtam utána lábra állni, végül mentő vitt el a sporttelepről. Négy-öt nap elteltével már minimálisan tudom mozgatni a lábam, de ráállni sajnos még abszolút nem megy.

paksii-pmfc-031

Mi volt a diagnózis a kórházban?

-Amikor vasárnap bevittek, egyből megröntgeneztek. Megállapították, hogy törés szerencsére nincs. De hogy a szalagokkal pontosan mi történt, egyelőre nem lehet tudni, ma vizsgálja meg a csapatorvos, dr. Papp Zsolt. Ezért még azt sem tudom pontosan, mikor térhetek vissza – tudtuk meg védőnktől, aki reményei szerint januárban már edzésbe állna a keret többi részével.

Erőss Csabának gyors gyógyulást kívánunk!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram