Kötelező győzelem előtt

Az idei naptári esztendőben még öt bajnoki mérkőzést játszik a PMFC, ezek során kellene a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. Ehhez egyébként már most hétvégén, egész pontosan vasárnap 13:30-tól nekiláthat Márton Gábor vezette labdarúgócsapatunk, amely az NB III Közép-csoport 14. fordulójában az utolsó előtti helyezett Békéscsaba 1912 Előre II. együttesét fogadja hazai pályán.

A Szenti Zoltán irányította lila-fehér tartalékok az idei bajnokságban még egyszer sem nyertek vendégként. Sőt, eddigi szereplésük összegészében nézve is igencsak szerény, hiszen mérlegük egy győzelem, három döntetlen és nyolc vereség. A gólszerzés terén nem jeleskednek, ugyanis tizenkétszer vették be az ellenfelek hálóját, míg ennek fordítottjára harmincegyszer esett példa.

Papíron tehát a pécsieknek áll a képzeletbeli zászló, akik esetleges győzelmükkel megpróbálhatják feledtetni legutóbbi fiaskójukat. Remélhetőleg focistáink ezúttal a támadások befejezésében is remekelni fognak, csakúgy, mint legutóbbi hazai meccsükön tették, amikor is gólgazdag sikert arattak a szurkolók legnagyobb örömére.

A november 6-án, vasárnap 13:30 órakor kezdődő PMFC – Békéscsaba 1912 Előre II. bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 12:30-kor. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram