Folytassuk a jó sorozatot!

Szombaton 13:00-tól a Stadion utcában látjuk vendégül a Pénzügyőr SE együttesét a bajnokság 17. fordulójában.

Márton Gábor vezette NB III-as labdarúgócsapatunk a Közép-csoport 17. fordulójában a Pénzügyőr SE-t fogadja itthon. Noha ezzel a bajnoki összecsapással lezárul az őszi szezon is, december elején egy előrehozott mérkőzésünk még lesz a Dunaharaszti MTK ellen hazai pályán.

A jó formában lévő, legutóbbi három tétmeccsét megnyerő és ezalatt még gólt sem kapó piros-feketék szeretnék egy szép győzelmi sorozattal zárni a félidényt, ehhez azonban előbb – november 26-án, szombaton 13:00 órától – a pasaréti zöld-fehér színösszeállításban játszó alakulat ellen kell eredményesen futballozni.

A fővárosi csapattal még sosem találkoztunk bajnoki mérkőzésen, így ez lesz a két fél számára az első három pontért vívott összecsapás. Szombati vendégeink többnyire a harmadik és a második vonalban szerepeltek, a 2013/14-es és a 2014/15-ös szezont azonban a Budapest I. osztályban töltötték, ahonnan aztán sikerült feljutniuk.

A Vatai Attila vezette budapestiek az NB III Közép-csoport tavalyi kiírását az 5. helyen zárták. Különösebb panaszuk idén sem lehet, hiszen eddigi mérlegük hét győzelem, négy döntetlen és öt vereség. Megszerzett pontjaik száma pedig 25, így az FTC II.-vel holtversenyben, csupán rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a 7. pozícióban.

Tizenhat harmadosztályú meccsükön húsz gólt lőttek. Legutóbbi három mérkőzésükön is mindig rúgtak legalább egyet ellenfelüknek, igaz, ezek során csak egy alkalommal sikerült nyerniük. Az előző körben otthonukban kaptak ki 2-1-re a Békéscsaba II-től, így fűtheti őket a javítás vágya, amihez biztosan lesz egy-két szava a pécsieknek is.

A november 26-án, szombaton 13:00 órakor kezdődő PMFC – Pénzügyőr SE bajnoki mérkőzésre ezúttal is csak az északi ülő (A-tól F-ig), illetve a keleti B-közép szektort nyitjuk meg a szurkolóknak. Kapunyitás 12:00-kor. A belépőjegyek ára egységesen 500 forint, 14 év alatt, illetve 65 felett pedig ingyenesen tekinthető meg a találkozó.

A jegyeket keresse a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. Az elővételes jeggyel, vagy bérlettel rendelkezőknek megnyitjuk a 6/B kaput is, ahol gyorsabban juthatnak be.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram