Közel a teljes felépüléshez

Erőss Csaba még tavaly novemberben, a Paks II. elleni NB III-as mérkőzés véghajrájában szenvedett bokasérülést, így aztán a bajnokság őszi szezonjának hátralévő felében nem is játszott. A PMFC 23 esztendős hátvédje a visszatérés érdekében minden nap elvégezte a számára előírt tornát, illetve a személyre szabott edzésprogramot, de a téli szünetben azért jutott ideje a feltöltődésre is.

– Egy hetet a nagyszüleimnél töltöttem Erdélyben, ahol minden adott volt a kikapcsolódáshoz. A szünet többi részében, így az ünnepek alatt pedig otthon, Siófokon voltam a szüleimmel és a testvéremmel – mesélte Erőss Csaba.

Bokasérülésed már a múlté?

– Sajnos nem teljesen. Lábfejjel még nem tudok rendesen a labdába rúgni, de remélem, hogy egy-két hét múlva már százszázalékos állapotban leszek. A felkészülés első két edzésén a bemelegítést a csapattal végeztem, ám a játékba még nem szállhattam be.

Milyen különmunkát írt elő neked Kárpáti Péter, erőnléti edző?

– Amíg a keret többi tagja a pálya egyik felén végezte a labdás feladatokat, addig én valamivel arrébb dolgoztam. Leginkább futottam, de kellett még szökdelnem, és különböző dinamikus gyakorlatokat is végeztem.

A Beremend elleni felkészülési találkozón akkor még nem láthatnak a szurkolók?

– Jól haladok a teljes felépüléssel és reménykedem benne, hogy a szombati edzőmeccsen szerephez jutok, de ez a szakmai stáb döntésén múlik. A gyógyulásom érdekében nagyon sokat segített Szabó Dóri és Kárpáti Péter. Szabó Ricsinek pedig, aki szintén sérüléssel bajlódott, külön köszönettel tartozom, hogy húztuk egymást a nehéz időszakokban.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram