Három gól új támadónktól

A 26 éves pécsi születésű és nevelésű Frank Richárd, aki hétfőn hivatalosan is újra elkötelezte magát a PMFC-hez, komoly erőssége lehet az NB III Közép-csoportjában szereplő piros-feketéknek. A támadószekción belül szinte bárhol bevethető futballistához igen közel áll gólszerzés, amit képi anyaggal is bizonyítani tudunk!

Bizonyára velünk együtt még emlékeznek arra szurkolóink, hogy a korábban az NB I-et is megjárt Frank Richárd pályafutása során egyszer betalált a Pécsnek is. A támadó 2014. július 26-án az MTK kötelékében érkezett Újmecsekaljára, és csereként pályára lépve állította be a számunkra lesújtó 0-4-es végeredményt:

via GIPHY

Nem is csoda, hogy a játékost pár hónappal később leigazolta a PMFC, ahol nem kellet sokat várni első pécsi góljára. 2014. november 29-én, a bajnokság 16. fordulójának alkalmával a Bozsik Stadionban játszottunk az MTK vendégeként. Nyerni ugyan nem tudtak az ekkor már Robert Jarni vezette mieink, hiszen 3-2 lett a vége, Frank Richárd viszont betalált volt klubcsapatának:

via GIPHY

2015 tavaszán a bennmaradásért küzdöttek a pécsiek, akik ekkor még nem sejthették, hogy a szezon végén megvonják licencüket. A mecsekaljaiak két körrel a bajnokság vége előtt, a 28. fordulóban a Stadion utcában fogadták a szintén kiesés elől menekülő Dunaújváros gárdáját. A három pont itthon tartását a meccs 90. percében sikerült bebiztosítani, ekkor Frank Richárd lőtte ki 17 méterről Nagy Gergely hálóját, 2-0:

via GIPHY

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram