Márton Gábor: nekem tetszett!

NB III-as labdarúgócsapatunk szombaton 2-2-es döntetlent játszott utolsó előtti hazai felkészülési mérkőzésen az élvonalbeli Paksi FC ellen. Márton Gábor szerint több szempontból is hasznos volt az edzőmérkőzés.

– Úgy gondolom, a kilátogató szurkolók nem csalódtak – kezdte Márton Gábor. – Az első félidőben jól játszottunk, agresszívak voltunk, letámadtuk az ellenfelet és a két gólon kívül megvoltak a helyzeteink. A fordulást követően viszont már kijöttek a tudásbeli különbségek. Mégiscsak egy NB I-es csapat a Paks, több cserével és nagyobb rutinnal rendelkeznek. Szerencsénk volt, hogy kimaradtak a helyzeteik. Más kérdés, hogy ezek nagy részét megint a mi hibáinknak köszönhették – folytatta. – Ettől függetlenül hasznos volt a meccs, ha másért nem, legalább megtapasztalták a gyerekek, hogy milyen egy élvonalbeli gárda ellen játszani. Mindegyikőjüknek nagy élmény lehetett. Bízom benne, hogy élvezték is. Jó példa számukra, hogy mi az irány, hova kell fejlődni gondolkodásban, gyorsaságban, és a párharcok megnyerésében. Nekem tetszett, amit láttam, elégedett vagyok a srácokkal – mondta a találkozót követően a PMFC vezetőedzője.

Pmfc-Paks_felkeszulesi_meccs-069

A Paksi FC trénere, Csertői Aurél kissé bosszús volt a kimaradt helyzetek száma miatt:

– Két óriási hibát vétettünk a mérkőzésen, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált. A helyzetek alapján örömfocit kellett volna játszanunk és akkor nagyobb, 10-4-es gólkülönbséggel hagyhatjuk el a pályát. Sajnos a lehetőségeket kihagytuk. Az első félidőben úgy néztünk ki, mint akik a buszon maradtak. A második játékrészben viszont már jól játszottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket. Előre remekül futballoztunk, de hátul nem szabad ennyi hibát elkövetni – véleményezte csapata teljesítményét Csertői Aurél.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram