Boldog szülinapot, Krisz!

A PMFC sokat tapasztalt futballistája, Koller Krisztián 1983. május 8-án született Pécsett. A 34 éves, több poszton is bevethető játékos a Barcs csapatában kezdte 2005-ben, majd kipróbálta a légiós életet a német FC Bensheim-nél, míg 2009-ben a Kaposvölgye együttesébe került.

2011-ben az NB II-es Kozármisleny igazolta le, ahol ezüstéremig jutott, 2013-ban pedig az NB I-es PMFC gárdájához szerződött. Itt aztán újfent Márton Gábor kezei alatt találta meg igazán számításait, korábbi első ligás gárdánkban meghatározó szerepet töltött be. Hamar vezéregyéniséggé vált a pályán és azon kívül is.

Piros-feketében a legmagasabb osztályban harmincegy bajnokin tizenhárom gólt szerzett, emellett egy mindig győzni akaró futballistát ismerhettünk meg személyében. Koller Krisztián ezt követően Nyíregyházán, illetve Zalaegerszegen szerepelt. A PMFC-be tavaly júliusban tért vissza, segítséget nyújtva az NB III-as gárdának.

Ide szezonja eddig remekül alakul, 9-es mezszámmal a hátán huszonnyolc harmadosztályú bajnokin szerepelt kezdőként. Ezalatt már tizenhét gólt szerzett, nem egyszer ráadásul duplázni is tudott, míg volt olyan meccse, amikor egymaga 5 góllal sokkolta az ellenfél kapusát. A házi góllövő listán egyébiránt a második helyen áll.

A ma 34. születésnapját ünneplő Koller Krisztiánnak ezúton kívánunk nagyon boldog születésnapot!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram