DJ-ként debütál Koller Krisztián

A felkészülés vége előtt kiengedi kicsit a fáradt gőzt a csapat, augusztus 2-án ugyanis a Made in Pécs Caféban van jelenésünk, ahol Koller Krisztián pörgeti kedvenc slágereit.

Jövő hét közepén tőle nem teljesen szokatlan szerepben láthatjuk majd a PMFC rutinos középpályását, Koller Krisztiánt, aki a 100XPécs rendezvénysorozat szervezőitől kapott felkérésnek eleget téve augusztus 2-án este 20:00 órától kedvenc zenéivel pörgeti fel a Király utca és a Kazinczy utca sarkán található Made in Pécs Café amúgy is remek hangulatát.

– Nem vacilláltam sokat – vágta rá kapásból Koller Krisztián arra a kérdésre, hogy mennyit gondolkodott a lehetőségen. – Köztudott, hogy szeretem a zenét és a jó hangulatot. Ilyen felkérésnek nem lehet ellent mondani, szóval azonnal igennel válaszoltam. Remélem, egy kiváló csapatösszetartó estét tudunk tartani. Látásból már ismerem a keverőpultot, de kifejezetten még sosem DJ-skedtem, úgyhogy ez lesz a nagy debütálásom.

– Van benned emiatt egy kis egészséges drukk?

– Miért lenne bennem félsz? – kérdezett vissza nevetve focistánk. – Nagy buli lesz, de abban már előre biztos vagyok, hogy a csapattársaktól és a stábtagoktól megkapom a cinket egy-egy zeneszám miatt. Várom már augusztus másodikát, igyekszem majd mindent elkövetni a jó hangulat érdekében, lassan kezd összeállni a zenei repertoár. Eljön majd az egész csapat, de a hivatalos Facebook-esemény láttán sokan szóltak, hogy benéznek.

– Milyen zenére számíthatunk tőled? Melyik korszak stílusa áll közel a szívedhez?

– Az engem jól ismerők tudják, hogy a régebbi számoknak vagyok a híve. Leginkább a ’80-as, ’90-es évek emblematikus zenéiből fogok játszani, hiszen abban az időben éltem fiatalkoromat, s akkoriban minden szórakozóhelyen ezekre táncoltunk. Ugyanakkor próbálom ezeknek a modernizált, remixelt változatait kiválogatni és megspékelni a történetet. Egy idő után aztán lehet, hogy átváltok a magyar zenékre, mert azokat mindenki jól ismeri.

– Mikortól várod a csapattársakat, barátokat, szurkolókat az amúgy ingyenes buliba?

– Biztos, hogy augusztus 2-án 20:00 óra fele indítok, de azt még nem tudom, meddig állok a DJ-pult mögött. Amíg jó a hangulat és jól érezzük magunkat, addig biztosan szállítom a slágereket. Mondjuk, a késő éjszakázásba nem megyünk bele, hiszen tart a felkészülés és másnap is edzésre kell majd mennünk. Remélem sok szurkoló eljön, hiszen remek alkalom adatik arra, hogy kötetlenül beszélgessünk, ismerkedjünk. Ezúton bíztatok mindenkit, hogy jövő szerda este célozza meg a Made in Pécs Cafét, fent leszek a DJ-pult mögött!

Amennyiben többet szeretne tudni a Made in Pécs Caféról, vagy a 100XPécs eseménysorozatról, esetleg szeretne egy kis ízelítőt kapni a PMFC-s Koller Krisztián által kedvelt zenékből, akkor feltétlenül kattintson IDE. Ha ezek után kedvet kapott, akkor találkozzunk augusztus 2-án, szerda este 20:00-kor a Király utca-Kazinczy utca sarkán. A csapat tagjai biztosan ott lesznek a belvárosban! Hajrá, Pécs!

OLVASTA MÁR?

Pályán az utánpótlás

A hétvége legjobb eredményét U15-ös csapatunk szállította, akik a Pécsről is igazoló Fradit verték magabiztosan. U19-es bajnokság, II. osztály, 26. forduló PMFC – Kecskeméti LA ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram